Sayfa 893/1009 İlkİlk ... 393793843883891892893894895903943993 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 7,137 - 7,144 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,152
     Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Bassalar açık piyasa işlemlerinden gözükmesi lazım. Geçen sene tcmb 20 milyar TL lik hazine bonosu almıştı, teknik nedenlerle olduğu söylenmişti. Bu seneki değere bakmak lazım. Ancak hiç ihtimal vermiyorum zira kaşıkla kazandıklarını kepçeyle geri verirler. O 12.25 lik GLP de boşa çıkar. Yükseliş yastık altı döviz + altının sisteme girmesi ve para çarpanından diye düşünüyorum.
    normal işleyen bir piyasaya göre yorumluyorsunuz sn.rxpu.... artık normal değil....daha fazla açmayayım yoksa troller saldırı..valla akşam akşam hiç çekemem..
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

2. Hakaret etme ve aşağılamayı meslek edinmişlere gereğince cevap veririm ama forum katılımcılarını rahatsız etmek istemem

Sana özelden yazıyorum

3.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    normal işleyen bir piyasaya göre yorumluyorsunuz sn.rxpu.... artık normal değil....daha fazla açmayayım yoksa troller saldırı..valla akşam akşam hiç çekemem..
    Böyle bir şey varsa TL piyasaya hangi kanaldan verilmiş olmalı?. Tcmb'nin kayıtdışı işlem yapması imkansız. anormal bir durumda dahi bunu muhasebe olarak bir yerde görmeliyiz.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

4.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku

O yüzden bence siz siz olun..buralarda 1000 dolar veya 100000 dolar vb. olsun, alan birilerine ucuz milliyetçilik-vatandaşlık dersi vermeyin bence..hele de yabancılar kılçıksız lüp lüp yutarken..selamlar..
    Sözüm dolar alana ve satana değil herkes kendi planına göre yatırımını yapar. Buna karşı değilim

Bunu 3. Defadır yazmak zorunda kalıyorum. Bende dolar alıp sattım mesele bu değil ki. Olayı başka yerlere çekmeyelim lütfen

5.  Alıntı Originally Posted by gazeteci Yazıyı Oku
    Diyelim ki bu tablodan muhatabınızın haberi yok ,bilgisiz fikir üretip insanları yaftalıyor demektir. Olan bitenden den haberi varsa , o taktirde külliyen art niyetli demektir. gelip ona, buna, vatan hayini diyen.

ABD vizeleri kapattı oh olsun layığını buldu. Gelsin crash ler dediyseniz üstünüze alınabilirsiniz.

Abd vizeleri kapattı `bana ne zaten ben ABD` ye gitmiyorum çokta mikimdeydi `desem aynen Usd/TL yükselirken ` bize ne ABD düşünsün` diyenler gibi yine vatan haini olurmuyum ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by sahbaz Yazıyı Oku
    Hakaret etme ve aşağılamayı meslek edinmişlere gereğince cevap veririm ama forum katılımcılarını rahatsız etmek istemem

Sana özelden yazıyorum
    Dayılık ve gözdağı da işin galiba...

Altını çizdiğin ve hakaret kabul ettiğin lafım bir yanda, senin dolar alanlara sarfettiğin "işgal günlerinde İngilizlere çiçek verenler" lafı diğer yanda...

Sence hangisi gerçek hakaret?

Sanaldakilerle telefonla görüşme gibi bir niyetim yok...

Burada anlaşamadığım birisiyle kavgadan başka ne bekler bizi...

Gereksiz...

Red listeme bir kişi daha...
    Son düzenleme : BORA YAŞAR; 19-10-2017 saat: 20:24.

8.  Alıntı Originally Posted by sahbaz Yazıyı Oku
    ABD vizeleri kapattı oh olsun layığını buldu. Gelsin crash ler dediyseniz üstünüze alınabilirsiniz.
    Selamun aleyküm gençler
    Dert etmeyin ya vizeyi
    Gidin Mexican border a
    At ustunde geçersiniz
    Ama dikkat edin
    At a arpayı fazla yedirirseniz
    Kisrak şişer

Sayfa 893/1009 İlkİlk ... 393793843883891892893894895903943993 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız