Sayfa 895/898 İlkİlk ... 395795845885893894895896897 ... SonSon
Arama sonucu : 7180 madde; 7,153 - 7,160 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1. Anladım para yok. Memura 1000 TL teklif edenlerde. Ama çiftçi bağkurlu olup 10 bin TL bile alamayacaklara 6 bin fazla veriyor bunlar memur sayısı kadar vardır. Bunu anlamıyorum. Bir tek bunlar silme akp ye oy veriyordur o yüzden onlara sürekli veriyor.

2. Geçen hafta dediğim olay gittiğim bazı banka ATM sinde de hayata geçirilmiş 185 bin üzeri para yatırma şube üzerinden gerçekleşecektir diyen artık .

185 bin ne anlama geliyor bilmiyorum ama o şekilde karar verilmiş bazı bankalar da ise unlimited devam ediyor ..

3. Piyasanın bir görünen bir de görünmeyen yüzü vay. Bir arkadaşımın tırı vardı. Düğün yaptı 500 Gr altın taktı. İkinci tırı aldı derken ikinci tırı sattı. Öbür tırı da garaja çekti. Oğluma sordum niye diye. Yüklü vergi sigorta borcundan dolayı bağlamasınlar diye.

4. Benim kayınço konuşurken günlük 20 bin alıyor. Tabi yüklü işler yapınca tokatlanıyor. 720 bin geçen günlerde sildi. Muhtemelen vergi vs bir şey de ödemiyor elinde bir sürü mal çaktı kaldı çoğunun faturası yok. Bir sürü banka hareketi var. Bir de Şimşek öperse bunu belini doğrultamaz. Şimşek tokatlandığına bakmaz. Ha beni dinlemiyor yüklü işe girme bu dönemde kimse milyonluk işin parasını alamazsın diyorum dinlemiyor. Adam işini yaptırıyor sonra paraya gelince araba teklif ediyor ederinden yüksek fiyata bizim ki de kakaladığı tutardan baz geçemiyor. Sonra adsm bunu içeri alınca köpek gibi peşinde dolanıyor. Eninde sonunda şimşek yada biri bunu tarihten siler geçer

5. Ege Üstadımız anlatıyordu ,

Bir grup kurnaz" işadamı "anonim şirket kurmuşlar kendileri sadece ortak olmuşlar, kapali çarşı yakınlarında bir handa bir ofisi de şirket merkezi olarak göstermişler.

Neyse yaptıkları üç kağıtlardan bir gün maliye şirkete gitmiş o zaman Rahmetli Adnan Kahveci Maliye bakanı , sormuşlar şirketin genel müdürü nerede , genel müdür (belki de yönetim kurulu başkanı şimdi unuttum ) çaycı demişler , bunlar tekrar sormuş Adnan Kahveci den dolayı her halde soyadı "Çaycı" o yüzden söylüyorsunuz

Hayır demişler bu şirketin bütün kendi kişisel mal varlığı ile de sorumlu kişisi bu hanın çaycısidir , kendisi aşağıda çay ocağında gidin görüşün demişler .

Anonim şirkette ortaklar sadece koydukları sermaye ile yükümlü olduklarından çayciyi başkan, müdür falan yapmışlar o bütün mal varlığı yani çayocagi gömleği ve donu ile sorumlu iken bizim uyanıklar salkımı yutmuşlar.Çayciya da salatalığı tutturmuşlar.

Yani bizim ülkede bu işler sasirtmaz pek çok kişinin kumaşı aynıdır rengi farklıdır kimi kırmızı renk giyer kimi yeşil renk

Evvelki gün bir nedenle Gümüşhane Kelkit'te idim bir balciya girip bal fiyatı sordum adam beni görünce , samimi söylüyorum net en az 5 dk fiyat veremedi düşündü , arada dükkan icinde biriyle laf açtı konuştu , buna ne söylesem de yediririm diye düşünme için zaman kazandı, tabi ki almadım , işte bizim has evlatlar .

Başkası hep dürüst olsun, bunlar oynasın , yok emekli imiş, yok memurmuş, yok nasıl gecinirmiş .Vah vah miş , cart mış , curt muş.Her yerde edebiyat-ı cedide..

Olan helalinden kazanmaya çalışanlara oluyor .Yoksa kalanı ...

6. Canımı sıkmayın avratlar ikinizi birden boşarın.

https://www.youtube.com/watch?v=D_Zm...UlusM%C3%BCzik

Ortadoğu coğrafyasının özeti.!!!
    Arap kültüründe ahlak yoktur.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

8.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Ortadoğu coğrafyasının özeti.!!!
    Arap kültüründe ahlak yoktur.!!!
    Bu yüzden doğu ile güneydoğuyu karıştırmamak lazım..

Sayfa 895/898 İlkİlk ... 395795845885893894895896897 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •