Sayfa 896/1004 İlkİlk ... 396796846886894895896897898906946996 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 7,161 - 7,168 arası.

Konu: Viop - XXX

suçlu ararken yanlış adres sürekli.. bence piyasadaki herkes haklı , bazı istisnalar olabilir ama genelde piyasa haklı.. maliyetleri yüksek.. işçilik, taşıma, enerji ve vergi..ürünün evimize gelirken izlediği zincirde maliyetler yüksek.. vergiler sürekli artıyor.. ve hatta sürekli yenileri icat ediliyor..

evet .. haksız olan kesin olarak hükümettir.. 20 yıldan sonra bu berbat tabloya neden olduğu ve hala ağlaklığı seçtiği için.. yüksek vergiler ve israf bu rezaletin nedenidir..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

2.  Alıntı Originally Posted by Jellat Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bu yoncada birşeyler var ama cözemedim
    Üç gündür endeksin yönünü o çiziyor ,
    CDS ve dolar destekli ,

3. Birileri yan tahtalara el atıyor

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Birileri yan tahtalara el atıyor
    short basana kadar adamlar yana girip vuruyorlar...!!!baya dır oyun böyle sayın bulut..sen daha iyi biliyorsun..endeks saldı gene talep oldu

5. Bakalım xu30 formasyonu ne tarafa kırılacak.

bana inandırıcı gelmedi şu andaki piyasa görüntüsü.. garanx2 short , ykbnkx1 long ve kchol x1 long pozu açtım manuel. robotlar başka şeylerle meşgul şu anda.

iki günde bu poz kara geçer diye umuyorum.

garan:9.93, kchol : 20.82 , ykb : 2.92

ne kadar kar/zarar olacak bakacağız..kar da zararda sınırlı olacak umuyorum..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

7. KAP: FPY GMSTRF [ ] QNB FİNANS PORTFÖY GÜMÜŞ BORSA YATIRIM FONU Özel Durum Açıklaması (Genel)

Orjinal Link:

https://www.kap.org.tr/Bildirim/907232

Gümüş Borsa Yatırım Fonu, 1 katılım payı; 6,5 gr 0,999 ayar fiziki gümüş ve Fon'un operasyonel işlemleri için çok düşük miktarlı tutulan nakit bileşenden oluşur.

Veri sağlayıcılarda, Fonun piyasada gerçekleşen işlem fiyatı yanında, gösterge niteliğindeki fiyatta yayınlanır. Gösterge Niteliğindeki Net Aktif Değer, borsa yatırım fonlarının anlık net aktif değerini yani açıklandığı andaki piyasa koşullarına göre yaklaşık olarak fonun değerini gösterir .

Borsa yatırım fonları piyasa yapıcılı işlem gören enstrümanlardır. Piyasa yapıcı gerek fiyat anomalilerini dengelemek gerekse alım taleplerini karşılamak için 0,999 ayar fiziki gümüş alarak GMSTR paylarını Takasbank sisteminde oluşturmaktadır. Ülkemizin de içinde bulunduğu olağanüstü COVİD koşulları sebebiyle gümüş üretimi yapan rafineriler üretim konusunda sıkıntı yaşayabilmektedir . Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Taşlar Piyasası'nda işlem yapan piyasa yapıcı kurumlar da yaşanan sıkıntılardan ötürü fiziki gümüş talebini karşılamakta zorlanabilmektedir. Bu sebeplerden ötürü fon paylarının oluşturulması için gerekli olan saflıkta fiziki gümüş temini yoğun talep karşısında yetersiz kalabilmektedir..

Bu sebeplerden ötürü zaman zaman gösterge niteliğindeki net aktif değerin üzerinde fiyat anomalileri oluşabilmektedir.

Fon payı oluşturmak için gümüş temin edildiğinde ve yeni fon payı oluşturulduğunda Fon'un www.gumustr.com sayfasında, toplam fon büyüklüğü güncellenmektedir.

"Veri sağlayıcılarda, Fonun piyasada gerçekleşen işlem fiyatı yanında, gösterge niteliğindeki fiyatta yayınlanır. Gösterge Niteliğindeki Net Aktif Değer, borsa yatırım fonlarının anlık net aktif değerini yani açıklandığı andaki piyasa koşullarına göre yaklaşık olarak fonun değerini gösterir . Duyuru anı itibariyle pay başına net aktif değer 40,29TL olarak hesaplanmıştır."

GMSTRF

GMSTI

***GMSTR***

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Üç gündür endeksin yönünü o çiziyor ,
    CDS ve dolar destekli ,
    teşekkürler abi

Sayfa 896/1004 İlkİlk ... 396796846886894895896897898906946996 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız