Sayfa 896/1000 İlkİlk ... 396796846886894895896897898906946996 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 7,161 - 7,168 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    aşı sırası gelmiş..

sinovac mı, pfizer-biontech mi yaptırsam bilemedim.. piontekin alerjik reaksiyon riskinden dolayı. var mı piontek yaptırıp komalık falan olan?
    Havaya bile alerjisi olan bende Biontech herhangibir yan etki yapmadı ...
    İkinci dozuda 15 gün sonra yapacağım inşalah...

Aşı olunca 15 dak orada bekliyorsunuz olumsuz durum olunca üdahale ediliyor...

2.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Borsada felaket satış var anapazar-altpazar ve altı hisselerde bunlar çok hızlı çıkmıştı ayni şekilde düşüyorlar,yabancı bulduğunu satıyor,buna borsa genelide katılırsa durum felaket,ama hernedense döviz piyasasında durgunluk var,nisan ayında böyle olursa mayısı düşünmek istemiyorum...tahminen zorda klan şirketler düşük faizli kredi bulamadığından borsadaki hisse satışına baş vuruyor gibi !!!...ytd.
    Hos geldin dostum..

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Borsada felaket satış var anapazar-altpazar ve altı hisselerde bunlar çok hızlı çıkmıştı ayni şekilde düşüyorlar,yabancı bulduğunu satıyor,buna borsa genelide katılırsa durum felaket,ama hernedense döviz piyasasında durgunluk var,nisan ayında böyle olursa mayısı düşünmek istemiyorum...tahminen zorda klan şirketler düşük faizli kredi bulamadığından borsadaki hisse satışına baş vuruyor gibi !!!...ytd.
    Merkez Bankası,
    Özeli, kamusu dahil Bankalar,
    Tümüne yakın kota şirketler
    BİTiK.!!
    BİTİK.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Taktik şu;
    Endeksi birkaç hisse ile tutup, alayına çakıyorlar.
    Böylece endekse hafif düşüş oluyor ama güzel mal satıyorlar.
    Endeksi tutuyorlar ki millet panik olmasın.
    Şelale olması işlerine gelmez tabi.

Yabancı takası 42 lerde sabitlendi gibi , Bence aşağısı zor...Yabancı sattıklarını zamana yayılış halde geri toplayacak...dolar bazında ciddi kar yazacak elindeki mal miktarınıda artırmış olacaklar....

Dolar 8 i destek yaptı ama yukarı da çok istekli değil....Bu bölgelerde uzun süre salınım yapar ve yabancıda malı toplar.....

6. Dolarda 8.10 psikolojik dirençti, orayı geçmesi maalesef iyi olmadı..

Artık devir parayı koruma devri

Grafik teknik işleri boş iş diye aylardır yırtınıyorum

Büyük Global yabancı Fonlar
    Yerli Fonlar
    Emeklilik/Yatırım fonları

Borcu harcı az, özellikle döviz borcu olmayan , ihracatçı, F/K sı şişmemiş ,
    kar eden, şirketlerde sadece alım yapıyor..

Borcu harcı çok, özellikle döviz borcu çok olan , ihracatı az, F/K sı şişik , zarar eden
    Küçülen şirketlerden, fiyatlara bakmaksızın da resmen kaçıyorlar..

7.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    10 dolara düşse almam şahsen...bakıyoruz işte ilginç bir mevzu..tarihi bir 'şey'
    Doğru. Kumarbaz yanım tuttu bir an işte.

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Doğru. Kumarbaz yanım tuttu bir an işte.
    Dükkanı kapattık bitcoin artık yok dense veya fiyatı 1 dolar dense ne olacak?
    Nerede arayacaksınız hakkınızı.
    Ben de bulaşmam.
    Fiziki altın alırım. Fiyatı düşse bile şıkır şıkır ses gelir masaya attığımda, veya birkaç tanesini avucumda salladığımda.
    [emoji23]

Sayfa 896/1000 İlkİlk ... 396796846886894895896897898906946996 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •