Evet ilk bilanço Karsandan geldi , 3 milyar borç , 36 fk , hisselerin birçoğu böyle balon fiyatlardan işlem görüyo , 35 faiz varken nasıl işlem yapıcaz biz bu borsada ????
Evet ilk bilanço Karsandan geldi , 3 milyar borç , 36 fk , hisselerin birçoğu böyle balon fiyatlardan işlem görüyo , 35 faiz varken nasıl işlem yapıcaz biz bu borsada ????
şimdiye kadar toplamda 150 şirket 101 milyar tl temettü açıklamış.
bu piyasada az veya çok mutlaka bir yatırım olmalı. yoksa da bir yerlerden başlamalı.
vermediği veya az verdiği yılları da sineye çekeceğiz. yabcak bişii yok.
audentes Fortuna iuvat
4680 olarak dibi gördük bence seçime kadar. Bir şerh düşüyorum. KKM nin vadesini kaldıran bir düzenleme gelmişti şimdilik rafa kaldırdılar gibi, tam seçimi kapsayacak şekilde Pazartesi günü tamam artık 1 aylık yapabilirsiniz denirse işin rengi değişebilir.
: *Erdoğan: Şehir hastanelerini yaygınlaştırmaya devam edeceğiz
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
C.N. Bulls & Bears
@BULLSBEARS2016
Son anketlerde kilicdaoglu ilk turda kazaniyor , bu son 10 15 gun kala da boyke ise ona gore hisselrde pozisyonlara gore depremde olusan bazi sacma hisse hareketleri bazi hisselrdede olacaktir secim sonucuna g
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Korkanın çocuğu olmazmış=)
Amaç bozkurdumun jetonu mahsur kalsın yani
5.742.00 dan LONG jetonum hayırlı olsun
Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Big abi zopayı yiyip yiyip masaya geri geliyon heralde![]()
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri