Sayfa 897/912 İlkİlk ... 397797847887895896897898899907 ... SonSon
Arama sonucu : 7295 madde; 7,169 - 7,176 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1. Sayın Sugosu ya ileri görüşleri dolayısıyla şahsi takdir ve tebriklerimi sunarım.
    Neden dolayı olduğunu buranın cemaatinden gözüyle okuyanlar bilir.

2027 ye kalmayacak sanırım ...

......

Eski dostumuz Batman Forever ne oldu ,kendisini şahsen tanıyanlar.bi dürtsünler...

Sn Batman kooooş.

Neredesin üstadım?

3.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Sn Batman kooooş.

Neredesin üstadım?
    Sizin ev kuponu domalkent miydi birazcık aldım.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Sizin ev kuponu domalkent miydi birazcık aldım.
    Evet tam o.
    7,59’dan çaktılar.
    Çakamadıklarını da ertesi gün Halk Yatırım hunharca sattı.
    Halka ırz hikayesinin özeti.

5. abdullah öcalan'la ilgili gelsin mecliste konuşsun, serbest kalsın (umut hakkı), şu olsun bu olsun diye konuşan, öcalan'a şiir gönderdiği iddia edilen kim? devlet bahçeli.

sadece öcalan değil, tüm pkk'lılarla ilgili yeni (üçüncü) bir açılım süreci başlatan kim? akp genel başkanı rte.

adının ne olduğuna nihayet karar verilen ama aklımda kalmayan komisyonun kurulmasını sağlayan kim? akp'den meclis başkanı seçilen numan kurtulmuş.

akp ve mhp'nin kan kaybını durdurmak için bir kez daha elinde ilkyardım çantasıyla koşturan kim? dem parti.

akp, mhp ve dem olarak bu yolu üçlü yürümeye karar verdik diyen kim? seçim zamanı hüda par ile adı konulmamış bir tür ittifak yapan cumhurbaşkanı erdoğan.

tabii bütün bu işlerin arkasında olduğu ayan beyan belli olan kim? başkanı donald duck olan abd ve çenesi durmayan ankara büyükelçisi.

hal buyken en çok eleştiri kime yapılıyor? özgür özel. what the fuck?

buraya kadar yazdıklarımın hepsi olgu değil mi? öyle.

biraz kazıyınca altından zafer partisi ve ümit özdağ ile ilgili entry'ler çıkan (ama gerçekten bu partiden olup olmadıklarını bilmediğim) bir grup yazar var. bunlar yeni çıkmış piyasaya. hesaplar nispeten eski ve organik görünüyor ama genelde birkaç yüz entry, birkaç takipçiden ibaret uykudan yeni uyanmış izlenimi veren hayalet hesaplar.

bu yeni model troller, milliyetçilik üzerinden yürüyorlar. gelelim zurnanın zırt dediği yere. bu çok milliyetçi hesaplar akp, mhp, dem ve konuyla ilgili diğer kişi ve kurumlarla ilgili eleştiri bombardımanı mı yapıyor da sıra özgür özel'e gelmiş? akp'nin yeni açılım politikalarına karşı olduklarını, bunu onaylamadıklarını, komisyonun toplanmasının yanlış olduğunu, şunu bunu yazıp akp, mhp, dem, komisyon, açılım vs. başlıklarında sörf yapıyorlar mı? tabii ki hayır. tek dertleri var: bütün bu politikaların oluşturulmasıyla, açılım maçılım işleriyle, ittifaklarla, şunlarla bunlarla ilgisi olmayan, yetkisi olmayan chp ve özgür özel'i milliyetçilik manipülasyonuyla gözden düşürmek. ama vaktiyle "her türlü milliyetçiliği ayaklar altına aldık" diyenlere tek söz yok.

bu kara propagandayı nasıl yapıyorlar? sanki mesele türklerle kürtler arasıdaymış gibi bir hava yaratmaya çalışıyorlar. milyon yıllık böl-yönet stratejisi. sanki bu ülkede türklerin temsilcisi mhp, kürtlerin temsilcisi de hdp/dem'miş gibi bir algı yerleştirilmeye çalışıyor.

chp'nin birinci parti olmaya devam etmesi ve farkı açması için ne lazım? kimlik siyasetine fazla bulaşmadan ortak çıkarlar, dertler, gündem üzerinden her kesimden oy almaya devam etmesi ve bu kapasiteyi büyütmesi lazım. bunu önlemenin yolu ne? kimlik siyasetiyle milliyetçi türkleri ve kürtleri ayrıştırmak. bu profil, çeşitli milliyetçi/türkçü/türk-islam sentezcisi/bilmem ne yolcu partilere ve kürtçü/kürt-islamcı vs. partilere dağılırsa chp yüzde 30 tavanında kalır, belki de geriler diye hesaplıyorlar.

dönelim yeni model trollere. bunlar aniden aşka gelip özgür özel'le ilgili aynı tip entry'ler yazmaya başlamış. tipik aktroll dezenformasyon sistemini kullanıyorlar. hemen her gün özgür özel başlığına gelip ikinci kılıçdaroğlu (ikinci erdoğan argümanına ne kadar da benziyor değil mi?), normalleşme demişti, kırmızı kart demişti, sokağa dökülen halkın tepkisini sönümledi, türkü dinletti, ekonomi demedi, bilmem ne diye giden birbirinin aynı sikko lafları sıralayıp gidiyorlar.

yine aynı ilk dönem aktroll operasyonlarında olduğu gibi güven telkin etmek için de ben de sizdenim, manipülatör değilim izlenimi vermeye çalışıyorlar. "özel'e oy verecektim ama, başta iyi gelmişti ama, tam güvenecektim ama" türevi sanki chp'liymiş, bilmem neyciymiş gibi başlayıp sonra dır dır söylenen entry'ler yazıyorlar. bunu yaparken de aktrollerden ve akp'den kesin şekilde ayrışmaya çalışıyorlar. burhanettin'in getirdiği yenilik bu sanırım. akp'lilikten uzak milliyetçi görünen hesaplarla milliyetçi damar kaşınıyor.

özetle, çok net bir kara propaganda kampanyası yapılıyor. bu ucuz ayak oyunlarına kanan insanlar da "he ya özgür özel komisyona temsilci gönderdi, kürtçü oldu" falan diye ızdırap çekiyor.

kıymetli romalılar, kürtler de bu ülkenin vatandaşı. chp; mhp ya da dem gibi etnisite üzerinden makro/mikro milliyetçilik yapan, kutuplaştırmadan beslenen, aşırı sağ bir parti değil. ülkede herkesten oy isteyen bir merkez parti. yeni model trollere inanacak olsak tüm kürtler öcalan ve pkk tarafında. hiç de öyle bir şey yok. kürtler arasında pkk'ya ve öcalan'a sempati mempati beslemeyen, başlarında bela olarak gören insanlar çoğunlukta. hatırlayalım: seçim dönemi öcalan'ın kardeşini trt'ye çıkarıp mektup okutmadılar mı? işe yaramayınca dönüp kürtlere ya niye chp'ye oy veriyorsunuz yahu diye çıkışmadılar mı? öcalan'ı dinlesenize yahu diye kriz geçirmediler mi?

özgür özel, hiçbir yetkisi ve yaptırımı olmayan bir komisyona temsilci göndererek, kapalı kapılar arkasında dönmesi muhtemel pazarlıkları ifşa etme fırsatını yakalamışken kullanmasaydı, esas o zaman hata etmiş oldurdu. işler sarpa sarınca bu komisyondan işi şova dökerek ayrılma fırsatını elde etmişken neden değerlendirmesin?

siyasetten anladığı internetin yoz köşelerinde okuduğu komplo teorilerinden ibaret kafayı sıyırmış tipler var bir de. bunlar, hayatları türkiye gibi bir kazanda siyasetle geçmiş insanlara siyaset ve strateji dersi veriyor azıcık kendinizi tartın da öyle konuşun. yani sen akp'nin chp'yi tuzağa düşürmek istediğini çaktın da chp'de kimse çakmadı öyle mi? hakkında atıp tuttuğunuz adam bu konuların hepsiyle ilgili konuştu, konuşuyor. zahmet olmazsa kara çalmaya çalıştığınız insanlar ne demiş, ne yapmış önce bir bakın.

siyasetle ilgili falan yazmaktan çok sıkıldım ama kendini dahi zanneden yarım akıllı görünce dayanamıyorum. bir de sanırım özgür özel'in insanüstü çabasının yeterince takdir edilmediğini düşündüğüm için adamın hakkını teslim etmek istiyorum.

akp'nin muhafelet bakanı diye terbiyesizlik edenler, güneş altında evden bakkala gitmeye üşeniyor, özgür özel nasıl bir akp'liyse, anadolu'yu karış karış gezip akp'nin ipliğini pazara çıkarıyor, ana akım medyada yer almadığı için halkın ulaşamadığı gerçekleri duymayana haber veriyor.

not: şunu da eklemeden geçemeyeceğim. farkındaysanız ortalıkta bir milliyetçi parti enflasyonu var. beş mi altı mı artık ipin ucunu kaçırdım, bir sürü butik milliyetçi parti oldu. niye var bunlar? niye bu kadar çok? hepsi ayrı bir damarı temsilen orada. bunlar güvenlik ağı gibi çalışıyor. mhp'ye oy vermek istemeyen farklı kesimlerden milliyetçilerin chp'ye gitmesini engellemek ve bunları kendi yanlarına çekerek ilerde seçim zamanı pazarlık kozu olarak tutmak istiyorlar. partide liderden başka ikinci birinin olup olmadığı belli olmayan ama kaynağı belirsiz milyar liralık operasyonla türkiye çapında yapılanan bu partilerin pıtrak gibi çıkmasının hikmetini sorgulayın biraz. o zaman belki anlarsınız, niye atatürk cumhuriyetinin koruyucusu biziz diyen özgür özel hakkında sürekli kara propaganda yapılıyor.

Sarı gacı (Ons) yine 3.331 destek noktasına geldi.
    Çok kuvvetli bir destek olduğunu bir kere daha göreceğiz.
    Buradan yine yukarı minimum 3.400’lere tepmesi sürpriz olmaz.

7.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Sarı gacı (Ons) yine 3.331 destek noktasına geldi.
    Çok kuvvetli bir destek olduğunu bir kere daha göreceğiz.
    Buradan yine yukarı minimum 3.400’lere tepmesi sürpriz olmaz.
    3331 'i görünce yazayım dedim
    Geçen hafta günü birlik İzmir'e gittim.
    Dönüş için arabayı çalıştırdım. Hareket etmeden km kadranını baktım.
    313131

Hadi ateyizler bunu da açıklasın?

8.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    3331 'i görünce yazayım dedim
    Geçen hafta günü birlik İzmir'e gittim.
    Dönüş için arabayı çalıştırdım. Hareket etmeden km kadranını baktım.
    313131

Hadi ateyizler bunu da açıklasın?
    Size önemli mesajlar verilmiş. Resmen altın al demişler.

Sayfa 897/912 İlkİlk ... 397797847887895896897898899907 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •