bist 100 de 88.000 delinmeden 92.000 ihtimali çok yüksek. şu an 89.500 yani 1.500 puan beklemek gerekecek temkin icabı. yukarıya ise 2.500 puanı var bu günlük benden bu kadar ikisinden birine yanaşsın.iyi tradeler...
bist 100 de 88.000 delinmeden 92.000 ihtimali çok yüksek. şu an 89.500 yani 1.500 puan beklemek gerekecek temkin icabı. yukarıya ise 2.500 puanı var bu günlük benden bu kadar ikisinden birine yanaşsın.iyi tradeler...
Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.
Bu hisselerde ne var. Teknosa bile tavan tavan gidiyor. Finansal değerleri fazla iyi değil. Asıl patronlar en alttan alıyorlar, kendileri satmadım diyorlarsa da en yukarıdan satıyorlar ve alttan topluyorlar. Köseyi döndüler. Garibim ky'lerde sadece övgüler yağdırıyorlar parayı kazananlara.
iptal olan temettuler sirkette kaliyor daha sonra mi dagitiyorlar. ne yapiliyor?
ayu pençesi is loading
at eşek intikamına benzemez haa![]()
Dow göçüyor pelloş, oraya bak, sal gitsin ver cocuu
Hamdım Piştim Yandım
gçmiş sayfaları okumadım, eğer konusu daha önce geçtiyse kusura bakmayın. Abd temsilciler meclisindeki oylamanın hangi gün ve saat kaçta olacağını bilen var mı?
Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun
vergi gelirleri azalacak demiştik..
ancak işler duracak mı? iş derken manasız harcamaları kasdediyorum.. yani ülke krizde olabilir.. halk perişan olabilir.. ama bunlar "önemsiz".. "almanya kıskanıyorsa problem yok" demektir..
ama..mesela.. "dünya liderinin" 300 odalı yazlık sarayı.. bu inşaatın durması düşünülebilir mi?
asla. dolayısıyla bütçede artık hangi bakanlıktan düşeceklerse düşerler ve bu inşaata aktarırlar..
ben ilk aday olarak milli eğitim bakanlığını görüyorum.. oradan inşaata aktarım yapılır.. mesela..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
15:00 verisine verdiler , şimdi 15:30 da işsizliği bi görelim
Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...
Yer İmleri