Sayfa 898/1002 İlkİlk ... 398798848888896897898899900908948998 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 7,177 - 7,184 arası.

Konu: Viop XLVIII

1. Dün akşam dan beri Meral masaya yeniden dönecekmi çalışması yapmış medya.
    Kapıyı sert kapatıp gittikten ve o kadar laftan sonra istenilen sonucu alamayanlar geri döndürme çabalarına başlamış.
    Mağdur güzellemeleri yapılmış.
    Yersen.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

2. Aynen katılıyorum...
     Alıntı Originally Posted by Deniz Ali Yazıyı Oku
    Japon�lar Tokyo altına dev tüneller inşa edip yer altı şehri de kurmuşlar onlar Japon yaparlar mühendislikte bitirme projem Tokyo yeraltı inşaat projeleriydi , Anlat anlat bitmez o iş derin çok derin yeraltı dünyasal yapım teknolojisi Külliyatıdır , çok büyük bir vizyondur safi su , yeraltı şehri , sığınak ,nüfus yükü mevzu değildir . Batıya 100 sene ileri yönde fark atan projeleridir .

Bu arada 1999 seçimlerinde Chp barajı geçemedi İsmail Cem Ecevit destekli DSP ise feto onaylı bir tür sağa açılımla ilginç seviyelere ulaşmıştı , % 20 geçerek �. MHP oyları refahtan ödünç almıştı % 20 üstü o günleri yaşayanlar bilir Sosyal demokrat oylar % 13 Chp + dsp ise hdp % 13 ise sosyal demokratlar hariç bir %10-12 seküler sağ ve merkez seçmen var eski dönem anap DYP kökenli bunlar Chp veya dsp gelmiş bir kitle

onların cumhuriyet ile asla sorunu olmamış ve Chp dsp oy vermeme veya verme derdi de asla olmamış . .

Bu kesim dahil edersek % 70 merkez sağ ve muhafaza sağ oylar % 30 merkez sol ve muhalif sol oylar var burdan Sol parti liderlerine Cumhur Başkanlığı zaten çıkması zordur ,mucize ve aşırı tepkisel oylar şarttır , romantizm dir meral hanım bunu işaret ettiği için linç eliyor ya ben buna cidden hayret ettim , Kılıçdaroğlu 1999 barajı geçemeyen Chp % 28 kere taşıdım mı sanıyor seküler sağ seçmen akp ye mesafe koydu olay hala odur , bu oyları alınca bu seçmeni solcu yaptık mı zannettiler ? iyice düşünsün gerçekçi olarak Chp oyu sağ oylar ile KK oyundan yüksek kardeşim , iyi parti seçmenine saygılı olunmalı , MHP ve akp seçmenine de saygı duyulmalı , o seçmen kitlelerden ihtiyacı olan ciddi destekler olacaktır , doğru isim tartışılmıyor bile tuhaf değil mi ! muhalefet iyice düşünüp , adayını öyle gösterse bu kriz çıkar mıydı ! , bunu senelerdir ifade eden insanlara siyasi söylem değişikliği ile mucize bizleriz demek mi istedi Chp idaresi !

Türk siyasetinde sağ oylar sağ isimlere gider kuralını yıkmak çöpe atmak imkansıza yakındır , bunun denemesi için Testş için 2023 doğru bir sene olmayabilir . Endişesi olan çok insan var .
    Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Milletin derdine bak

>>>>>>>>>>>>
    https://www.ntv.com.tr/galeri/yasam/...ykGaWty-rwKJpg

Bade İşçil 'Fakir karakteri oynamaya tipim müsait değil'
    Herşeyi etikete bakmadan alınca normal
    Bi ay asgari ücret alsa şunun fiyatını görse ne der karakterini şey ettiğim

bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by HURKUŞ Yazıyı Oku
    Dün akşam dan beri Meral masaya yeniden dönecekmi çalışması yapmış medya.
    Kapıyı sert kapatıp gittikten ve o kadar laftan sonra istenilen sonucu alamayanlar geri döndürme çabalarına başlamış.
    Mağdur güzellemeleri yapılmış.
    Yersen.
    Neyseki Meral elini seçim öncesi açtı. Yoksa seçim sonrası ikinci bir 2015 mhp vakası yaşamamız muhtemeldi.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku

et peynir falan olayına girdin mi bin liranın altına çıkmak imkansız.
    kıyma olmuş 250 kaat.

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku

[/url]
    Malesef bu dünyada erkekler eziliyor. sanıldığının aksine erkekler daha duygusal, ben bir erkek arkdaşıma normal bir şey söylüyorum ağlamaklı oluyor, bir kadına daha etkili şeyler söylüyorum bir kulağından giriyor diğerinden çıkıyor, şaşıyorum.

İstisna olarak zamanında iş yerinde bir kadına bir şeyler söyledim yüzü kireç gibi bembeyaz oldu, başka bir seferinde kadın yüzü morardı, başka bir sefer bir kadın buz kesildi, bir seferinde de torpilli bir kızı işe alma görüşmesinde kız belli etmedi ama çok korktu, yarın gel başla dediğim halde gelmedi, sordum neden gelmedi maaşı beğenmemiş, bahaneye bak.

Yani aynen deyimlerdeki gibi oldu. Ben en yumuşak halimle iş yeri prensibinde konuşuyorum, ama kadınlar orada iş yeri olduğu için normal hayat prensibinde belki cevap veremiyorlar.

Burada da bazı üyeler kadın olabilir, biri ben kadınım demişti.

Bir kadın arkadaşım biz doğumdan evlenene kadar annemiz ile birlikteyiz kadınlığı öğreniyoruz, erkekler ile babaları mesafeli oluyor geç öğreniyorlar demişti.
    Son düzenleme : ariston; 06-03-2023 saat: 09:31.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7. TV tartışmalarında CHP'li bir kadın her seferinde cıngar çıkarıyordu o kadın geri çekildi artık görmüyorum. Kadınlar ile erkekler çok farklı. Erkekler samimi kavga ediyor, kadınlar inceden inceden sokuyor ilk cümledeki kadın direk normal hayat prensibinde davranıyordu.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8. adam 13 yıldır girdiği her seçim de kaybetti partisine kemik oy üstüne atamadı son seçimler de ittifak ile bir seyler elde etti simdi kaos ortamından fayda saglayıp aday oluyor ve yaşı da bilmem kaç ... hadi yaş ı geçtik diyelim ki bana göre önemli bu ülkeyi eski ve yeniyi yaşayan 45-55 arası biri yönetmeli ... ve parti ici sivrilen kim varsa yol verdi sonra da bazılarına diktatör deniyor eee diktatör o zaman her yer de ...

Sayfa 898/1002 İlkİlk ... 398798848888896897898899900908948998 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •