Sayfa 898/922 İlkİlk ... 398798848888896897898899900908 ... SonSon
Arama sonucu : 7371 madde; 7,177 - 7,184 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1. Ben de kendimi uzun yazar sanırdım bu okiyim dedim felegim şaştı, sankim yuksek lisan tezi

Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    3331 'i görünce yazayım dedim
    Geçen hafta günü birlik İzmir'e gittim.
    Dönüş için arabayı çalıştırdım. Hareket etmeden km kadranını baktım.
    313131

Hadi ateyizler bunu da açıklasın?

her bi boka laf yetiştiren ateyizle rbuna bişey diyemezler dehşet bi mesaj gelmiş
    en önemlisi bence arabayı değiştir mesajı
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,828
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Sarı gacı (Ons) yine 3.331 destek noktasına geldi.
    Çok kuvvetli bir destek olduğunu bir kere daha göreceğiz.
    Buradan yine yukarı minimum 3.400’lere tepmesi sürpriz olmaz.
    Doğru oraya gelince duvara tosladığı gibi toslayıp destek buluyor,esasında 3.290 destek yeri,orayı 31'e taşımış gibi

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    her bi boka laf yetiştiren ateyizle rbuna bişey diyemezler dehşet bi mesaj gelmiş
    en önemlisi bence arabayı değiştir mesajı
    1 ons altın kaç gr Ayhan başkan. 31.1 yani mesaj net.

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    1 ons altın kaç gr Ayhan başkan. 31.1 yani mesaj net.
    1 kilogram altın (külçe) aldığınızda aslında 995 gram altın almış olursunuz.!!!
    1000 gram parası ödersiniz.!!!!
    Satmaya kalktığınızda ise 995 gram parasına satarsınız.!!!!
    5 gramlık gizli hırsızlık.!!!

Ahlaksız toplumdan örnekler.!!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

6. Bu sene ful dışardayım mahalleyi siteyi gözlemledim. Eğer önümüzde ki seçimde iktidar değişikliği olmazsa ülke için her şey çok geç olacak. Sebepleri
    Bizim sitenin önünden geçenler çoğunluğu muhacir. Bizim site de yerli nüfusu ile muhacir nüfusunu mukayese edersek 30 dairede muhacir var ama nüfus olarak 8 daire yerlilerden fazla. Bana göre pamuğu tıkadılar tıkayacaklar

7.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    1 kilogram altın (külçe) aldığınızda aslında 995 gram altın almış olursunuz.!!!
    1000 gram parası ödersiniz.!!!!
    Satmaya kalktığınızda ise 995 gram parasına satarsınız.!!!!
    5 gramlık gizli hırsızlık.!!!

Ahlaksız toplumdan örnekler.!!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Gene sallamissin işkembeden , asla kapalı çarşı da kuyumcu esnafında öyle bir şey olmaz 18 yaşımdan beri çarşıya giderim altın alır satarım her zaman 995 milyem den satar alırlar .

Sadece fiyatta yanlış pazarlık edersen kazık atarlar .O kadar . Şimdi Siirtliler türemiş bir kaç yerde esnafliklari hepsinin düzgün değil , eskiden Kilisliler fazlaydı tabii gayrimüslimlerde .

Yani satarken öyle alırken böyle yok işçilikten kaziklanirsan buna verme bilezik kolye küpe falan , külçe altın da hurda falan hiç şaşmaz .

Esnafı zan altında bırakma , dangalak herif.illa konuşturacak.Boyle bir tane işlem örneği ver her dediğini kabul edecem külçe altın için .

8. Bir diğer tespitim üniversiteler hançeri unutmak için yapılmış proje. Ülkedeki üniversite öğrenci sayısı 7,5 milyon. 20 sene Anadolu lisesi mezunları ülkenin en iyi üniversitelerine girebiliyorken bugün ortalama zekaya sahip olanlar rahatlıkla benim zamanımın veterinerlik eczacılık gibi bölümlerine girebiliyor iş bulur bulamaz o başka.

Sayfa 898/922 İlkİlk ... 398798848888896897898899900908 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •