Seni şiddetle kınıyorum.İSLAMIN BİR KISMINI bu şekilde itibarsızlaştırmanı.
Bu adamın babası dava adamıydı.Ama çocuğu(mehmet akif) bu yolu benimsemedi.Hatta babası düğüne bile gelmedi.Mehmet akif,sekuler ve laik yaşam tarzını seçtiği için babası onunla konuşmadı.
MEHMET AKİF,sekuler yaşama sahip KENAN tarfaından yoldan çıkarıldı ve uyşturucuya alıştırıldı.
İSLAMIN RENGİNE laf atma..
Tam tersine bize dayatılan leş sekuler hayatın(5 nesil) meyvesi olan gençlik bu.
Jandarmanın görev yaptığı yerler genelde şehir dışında lüks villanın olduğu yerler. Alemleri öyle bir yerde olmuştur. İhbar oradan gelmiştir. Bir de emniyetin komple sıkıntılı ve çetelerin olduğunu duymuştum. Kurumlar da birbirine güvenmiyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Karakemal de gelmiş yine leş oldu sekülerler.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://www.hisse.net/topluluk/showt...63#post7127463
12429 gösterdin ben gittikten sonraefferim saa mandradagofret var
Daha önce kaç defa sana yazdım ..espirik bi çocuksun ..espritüel olan zekidir ..saygılısın da
'' Zeka ironi ile yürür ''
Hayat hoş gerisi boş
Siyasal islamı bir halk hak ederse ALLAH tarafından verilir.Ama münafık yöneticilerin ,islam dışı uygulamalarını islama atfetmek ancak cehalettir.
Bu ülke 5 nesildir sekuler eğitim-hukukla yönetiliyor.
Meyvesi bu.Bunun sebebi ne islam ne de hristiyanlıktır.
İSLAMA LAF EDEMEYENLERİN,bel altı siyasal islam diye çakmaları da ayrı bir korkaklık.ATESİT bunu kulllanmabilir.ama kendini müslüman diyen birisi bunu kullanması kendini inkardır.
Bu toplumun acil muhakeme -mantık ve bütünlük dersine ihtiyacı var.
Yer İmleri