-
1.75 altındaki 2. kapanisini da bu gün yaparsa ilk hedef i 1.63 teki fibo direnci olur diye dusunurum nacizane ..
SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Bu kağıdın her tarafı direnç olsa ne yazar? Balatalar gevşemiş, hiç ümit vermiyor, her gün % 3 e yakın düşüyor. Bildiğin zarar ziyan. Yatırımcının emdiği sütü burnundan getirdi.
Yatırım al sat tut tavsiyesi değildir.
-
Sn Paydaş lar <1 altındaki değerlere şimdiden kendimizi hazırlayalım derim ben.
saygılar,
-
endeks te 103.500 ün altında 98-100 bin var orda tutunursa ne ala tutunamazsa kanal dibi 84 bine kadar yolu var. düşüşler 5000 puanlık bloklar halinde olabilir.eğer bu kötü senaryo gerçekleşirse zoren de 1.2x lere kadar düşebilir diye düşünürüm.bu gün yine thyao ile tutuyorlar diğer bütün hisseler de kol bacak hepsi gitti...1.75 i kırdığının teyidini neredeyse 1.63 te verecek peeee...
-
Bu hisseye 1.63 den yüklü girmiştim. 1.29 görene kadar sabrettim sonra kara geçince 1.77 den vermiştim. Sonra yükseldi ama tekrar girmedim.
Bilanço günü numunelik aldim biraz portföyden takip edeyim diye ve böyle yapacağını tahmin etmeme rağmen satmadım.
Maalesef Zoren in huyu bu. Teknik zaten yoktu şimdi endeksin bile tekniği yok. Boşuna kasmayın.
İşin kötü yanı daha seçime 2 ay var ve daha düşecek gibi. Son birkaç ayda verdiğinin hepsini geri alabilir.
Temkinli olun.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Yani endex eksi 0,78 iken bunun eksi 3 kusurlerde olması nasıl izah edilir?
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
tutturmuşlar bir papağan gibi teknik yok teknik yok bu nasıl bir zihniyettir...
bundan bir ay önce 2 nisanda kanal alt bandı 2.08 deyken kanal alt bandındaki 3 . ihlali yaptığı gün hisse 2.05 -2.06 iken YOK DENİLEN TEKNİK SAYESİNDE SAT VERDİĞİNİ söylemişiz .hedef olarakta 1.86 yı elliott 4. dalga hedefi olduğunu hisse 2.05-2.06 -2.07 dolaşırken söylemişiz buyrun

bu paylaşımıyaptığımız günden sonraki 1 ay boyunca oluşan olağan üstü gelişmeler
abd suriyede esada rusyaya saldırmış dünya savaşı direkten dönmüş .türkiyede erken seçim kararı alınmış ..merkez bankası faizleri arttırmış ,bugün sp türkiyenin kredi notunu düşürmüş dolar 4.20 leri görnmüş bunun sonucu
daha sonrada 1.82 nin altında elliot tekniğini bozmuş onuda paylaşmışız ..
şu andada fiboda görülen destek ve dirençleride paylaşmışız ..noktası noktasına fibo değerleri destek olarak çalışıyor..
1.75 teki fibo direncine 4kez gelmiş yukarı tepmiş ..bugün 1.75 fibo direnci altında 2. ihlalini yaparak 1.63 ü hedef almış şimdiki hedefi 1.63 ü kırmak 1.63 altında 2 gün kapanış yaparsa dahada aşağı gidecek .

-kanaatim odurki nasıl hisse çıkarken teknik çalıştıysa düşerkende teknik çalışmaktadır ..
-bu paylaşımları yapınca şahsımı patronun adamı olmakla suçlayan şahsıma hakaretler yağdıran forumdan onca yazıları kaldırılmasına ve aldıkları cezalara rağmen hala nasıl paylaşım yaptığıma hayret eden lere burdan teessüf lerimi fışkırtıyorum doğrusu pes...
Son düzenleme : guddupayyusu; 02-05-2018 saat: 22:21.
-
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri