Son zamanlarda okuduğum en güzel cevap
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son zamanlarda okuduğum en güzel cevap
Dürüst yönetim basit bildiğiniz iş ve işini seven çalışanlar hususları aslında önemli noktalar dürüst yonetim den kasıt şu olabilir en basitinden katakulli yaparak şirketi zararda gösterip hisse toplamaz düzenli temettüsünü öder.. Ha şu da var sanki babasının hayrına ödemiyor kendide illaki faydalanıyor orası apayrı konu ama olsun... Basit bildiğimiz iş ten kasıt anlamadım fazla mesela tamamen sallıyorum süt satan şirket diyelim basit bildigimiz bir iş mi? Ya da demir çelik işi yapan şirket basit bildiğimiz bir iş mi?? İşini seven çalışanlar kısmı zaten dürüst yönetim kısmı ile bağlantılı şirket seçerken çok etkin olacağını sanmıyorum bir Ereğli çalışanı yada bir aksa bir Mardin çimento çalışanı bulmak kolay değil ;)
Uzun vadede borsada para kazanmanın tek koşulu kımıldamadan hisselerin üzerine oturmak olduğunu gösteren bi süreçteyiz
ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA
Uzun vade dedin mi ilgi görmüyor malesef sabır inatla pes etmeden devam edin başarılar
RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhabalar selamlar konuya abone oldum Ereğli ve doas ile bende başladım emeklilik için biriktirmeye bu ay tüpraş niyetim var.
İşinize yarar umarım
RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri