Sayfa 9/21 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon
Arama sonucu : 164 madde; 65 - 72 arası.

Konu: GARAN destek ve direnç

1.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    ykbnk 3.07 geçilirse vur davulcu denilir
    Kulağımız pardon gözümüz YKBNK ta . Ritim fazla bozulmadan halay çekmeye devam....

Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    Kulağımız pardon gözümüz YKBNK ta . Ritim fazla bozulmadan halay çekmeye devam....
    yukarda garan 9.68 olduğu için hemen geçemeyebilir ama daha erken
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

eko tv izliyorsanız.. ismail sürekli destekten satıştan bahsederek kar yiyor. bilinçli olabilirmi? bence paranın olduğu yerde her şey olur...
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

4. Tv kanalları eskidende yapardı şimdide yapiyorlar . Paranın olduğu yerde doğal. Borsadan çıkıp nereye gidecekler. Altın, dolar , gümüş pahali . Vade için banka banka dolaşmaya değmez. 750 bin yeni yatırımcı gelmiş ve gelmeye devam ediyor . Fakat kuvvetli kar satışları olacak ...

Tv kanalları eskidende yapardı şimdide yapiyorlar . Paranın olduğu yerde doğal. Borsadan çıkıp nereye gidecekler. Altın, dolar , gümüş pahali . Vade için banka banka dolaşmaya değmez. 750 bin yeni yatırımcı gelmiş ve gelmeye devam ediyor . Fakat kuvvetli kar satışları olacak ...
    kuvvetli kar satışları olacak... diye düşünüyorsunuz. ne diyim bol şanslar...

6. Yanlış anlaşılmasın aşırı yükselmiş hisselerde kar satışları olur . Ucuz kağıtlarda yükselmeye devam eder diye düşünüyorum.

Yanlış anlaşılmasın aşırı yükselmiş hisselerde kar satışları olur . Ucuz kağıtlarda yükselmeye devam eder diye düşünüyorum.
    bende zaten itiraz etmedim. insanın herkesi kendisi gibi düşündürmeye zorlamak doğru değil çünkü. düşüncemizi paylaşıyoruz işte...

kendi anlayışıma göre ykbnk 3.07 geçilirse yükseliş devam eder derken söylediğim gibi piyasa görüşümü yazıyorum. çünkü bana göre ykbnk 3.07 geçerek geri salmasına rağmen yukarı işaretini vermiştir. hep söylüyorum bir daha söyleyim. bu benim oyun anlayışıma göre bir öngörüdür

Sayfa 9/21 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •