Tcd ne yapto acaba
Originally Posted by Webster Tcd ne yapto acaba Veysel beye sorun bence, telefonunu alın her akşam sorun, burdan da paylaşırsınız.
Webster üstadın sn suloya TCD fiyat soruş tarzına bitiyorum Bir daha sorar mısınız üstadım
Originally Posted by Blackhawk48 Webster üstadın sn suloya TCD fiyat soruş tarzına bitiyorum Bir daha sorar mısınız üstadım Sulooooo Evladim Babooooo Tcd kac yapti sulo Ama bak agan merak edir...😃
Originally Posted by myfinans Veysel beye sorun bence, telefonunu alın her akşam sorun, burdan da paylaşırsınız. Ne oldu TEFAS'tan bişey çıkmadı mı dün ?
Originally Posted by Webster Sulooooo Evladim Babooooo Tcd kac yapti sulo Ama bak agan merak edir...😃 Ula sulo😠😠😠😠😠
Originally Posted by admustafa Ne oldu TEFAS'tan bişey çıkmadı mı dün ? Tcd payini takip edin lutfen Artis olacak Tum reel arkadaslarima onerdim Hepsi benden gozu karadir Topyekun giriyorlar...
Originally Posted by Webster Tcd payini takip edin lutfen Artis olacak Tum reel arkadaslarima onerdim Hepsi benden gozu karadir Topyekun giriyorlar... En son doluluk oranı %3'ün altındaydı bakarım biraz sonra
Forum Rules
Yer İmleri