Sayfa 903/1006 İlkİlk ... 4038038538939019029039049059139531003 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 7,217 - 7,224 arası.

Konu: Vob 24

1.  Alıntı Originally Posted by silas17 Yazıyı Oku
    işlerine gelince " seçimle geldik seçimle gideriz"
    işlerine gelmeyince " ver istifanı"
    padişahım çok yaşaaaaa....
    Nasıl parlatma işleri iyi gidiyor değilmi.
    Son cilayida Melih atacak.

HTC Desire 816 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Ağaoğlu’ndan sektördeki durgunlaşmayla birlikte iflas uyarısı
    Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, geçtiğimiz yıl yaşanan bir iflas olayını hatırlatarak müteahhitler için endişelerini paylaştı
    09:2723 Ekim 2017
    Ben de onu işaret etmek istiyorum.
    Peşin para konut araba alacak kaç kişi var.

Faiz %25 olunca kredi kartına uygulanan komisyonlar da artar. Esnaf kayıt dışına yönelir, vergi kaybı da olur. Neticede işler iyice boka sarar.

Dövizin gideceği yere kadar gitmesi ile Türkiye ile ilgilenmemiş kelepir yatırımcılar gelir otel vs alır.

Dövizi mi faizi mi tutalım dersek faiz ekonomi için daha kritik. Ağırlık olarak düşünmek lazım.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Aynen öyle Dostum,

Kırk defa yazdık, yeni bir zirve gelse bile bu işin sonu karakolda bitecek diye.
    Son kez yazıyorum,
    eğer 1 ay içinde birileri, birilerine çok çok ciddi taviz vermezse,
    bugünleri kısa bir süre içinde (1 ay) mumla ararız.
    Yok bu tavizler verilirse, bu kez biraz gecikmeli ( en fazla 2 yıl içinde) çok daha kötüsünü yaşarız.
    Biz deniz bitti diyoruz, hala birileri hayal dünyasında yaşamaya çalışıyor.
    Ne diyeyim, hayırlı işler, bol güneşler.

O değilde, şimdi bazı tavizler verilir ve milletin cebine iyice eller uzanırsa
    ve borsada yeni bir zirve gelirse,
    reel piyasanın gerçeklerinden uzak bir şekilde,"hani çökecektik ne oldu" gibi abuk subuk yazılar yazılmaya başlar,
    angutluk zirve yapar, hiç çekemem.

Özetle, sonuç değişmez, bu kafa değişmedikçe.
    Kısa ya da orta vadede.
    Mod olsam bu yazınızı sitenin tepesine sabit başlık olarak asarım
    tebrikler ve teşekkürler ...
    Ne teknik analiz, nede insanlar 1 dakika sonrasını bilemez. Grafikler sadece "ne olursa ne yapmanızı yada yapmamanızı" gösterebilir. Fazlası değil...

4. Amerikan borsalarınada satış geldi. İbre shorttan yana. Yarında yüzde 1 düşse bir tane shortcu kalmaz herkes longa döner [emoji23][emoji23]

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. "Super Thursday" lafı geçiyor, google'dan bakınca Katalonya parlementosu toplanıyormuş.

https://www.forexcrunch.com/will-cat...ence-thursday/

Another D-Day in the ongoing Catalan crisis. The Catalan parliament will convene on Thursday, October 26th to discuss the next moves. A straightforward declaration of independence is on the cards. The gathering will come one day before the Spanish Senate is expected to approve the measures to suspend the Catalan autonomy.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6.  Alıntı Originally Posted by prototip Yazıyı Oku
    ekonomide çözüm yolu, bireylerin servetini eritme üzerinden yol alıyor, bu yolda devlet icraatlarının efektif olması olumlu, ancak efektif icraatların bütünsel bakış açısında verimsiz uyumu sözkonusu olduğu içün, bireylerin yükü çeşitlenerek ve başkalaşarak artmaya devam edebilir...
    tabikide özgün yönetimin nimetlerinden olan bu tarz politikalar gereklidir, yine özgünlüğün getirdiği bazı yöntemler uluslarası normlara bile uzak düşebilir, ancak, her türlü söylem, olası özgün yöntemlerin bilinmezlik özelliğinden dolayı erken söylenmiş olacaktır...
    yine bilinmezlik özelliği, özgün yöntemler ve uyumsuz icraatlar ile gidilen yolun doğru veya yanlış olduğunu göstermez...

......
    yatırım tavsiyesi değildir, başka bişeydir...pP...
    soros moros, eskiden şoparlar sanatçılık yapardı, o hesap...keko hepsi...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
    Alttaki post un tarihine bakın... Henüz istifalar ortada yokken...

[IMG][/IMG]

Alıntı Originally Posted by kotancı Yazıyı Oku
    Amerikan borsalarınada satış geldi. İbre shorttan yana. Yarında yüzde 1 düşse bir tane shortcu kalmaz herkes longa döner [emoji23][emoji23]

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    GARAN -2-3-5 düştüğünde ertesi günü tekrar topluyor.. Üst üste sert düşüş olmaz..

Sayfa 903/1006 İlkİlk ... 4038038538939019029039049059139531003 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •