Nasıl parlatma işleri iyi gidiyor değilmi.
Son cilayida Melih atacak.
HTC Desire 816 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nasıl parlatma işleri iyi gidiyor değilmi.
Son cilayida Melih atacak.
HTC Desire 816 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben de onu işaret etmek istiyorum.
Peşin para konut araba alacak kaç kişi var.
Faiz %25 olunca kredi kartına uygulanan komisyonlar da artar. Esnaf kayıt dışına yönelir, vergi kaybı da olur. Neticede işler iyice boka sarar.
Dövizin gideceği yere kadar gitmesi ile Türkiye ile ilgilenmemiş kelepir yatırımcılar gelir otel vs alır.
Dövizi mi faizi mi tutalım dersek faiz ekonomi için daha kritik. Ağırlık olarak düşünmek lazım.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Amerikan borsalarınada satış geldi. İbre shorttan yana. Yarında yüzde 1 düşse bir tane shortcu kalmaz herkes longa döner [emoji23][emoji23]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
"Super Thursday" lafı geçiyor, google'dan bakınca Katalonya parlementosu toplanıyormuş.
https://www.forexcrunch.com/will-cat...ence-thursday/
Another D-Day in the ongoing Catalan crisis. The Catalan parliament will convene on Thursday, October 26th to discuss the next moves. A straightforward declaration of independence is on the cards. The gathering will come one day before the Spanish Senate is expected to approve the measures to suspend the Catalan autonomy.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
tabikide özgün yönetimin nimetlerinden olan bu tarz politikalar gereklidir, yine özgünlüğün getirdiği bazı yöntemler uluslarası normlara bile uzak düşebilir, ancak, her türlü söylem, olası özgün yöntemlerin bilinmezlik özelliğinden dolayı erken söylenmiş olacaktır...
yine bilinmezlik özelliği, özgün yöntemler ve uyumsuz icraatlar ile gidilen yolun doğru veya yanlış olduğunu göstermez...
......
yatırım tavsiyesi değildir, başka bişeydir...pP...
soros moros, eskiden şoparlar sanatçılık yapardı, o hesap...keko hepsi...
Yer İmleri