Sayfa 904/1001 İlkİlk ... 404804854894902903904905906914954 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 7,225 - 7,232 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    2017 yılı toplam vergi hasılatının yüzde onu bile değil kurumlar vergisi...

"Almasan ne olur"u bile düşünebilir yöneticiler.

Bu madrabaz düzende ülkenin huzurunu sağlayan en önemli kurumlar (devlet dışında) reel sektörün şirketleri bence.

Sado mazoşist bir inatla hala üretim yapıp, istihdam sağlayarak vergi ödeyerek, düzeni ayakta tutuyorlar.

Gerçek düşüncem bu.

2. Bora abim bugün döktüruyon
    Hormetler
    Güzel analizlerede tesekkurler

3. Bir sadist ile mazoşist hapishaneye düşmüş.

Mazoşist sadiste beni döv hadi demiş.

Sadist hayır demiş.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Türkiye-Cezayir İş Forumu'na katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, burada yaptığı konuşmada "2002'de IMF'e olan borç 22.5 milyar dolardı. 2013'te bunu sıfırladık, artık bitti o iş. IMF bizden borç istedi 5 milyar dolar. Verin dedim. IMF baktı ki Türkler ciddi, bu parayı almaktan vazgeçti" dedi.

Türkiye ile Cezayir'in 7 anlaşma imzaladığını belirten Erdoğan, "Cezayir'in milli enerji şirketi SONATRACH ile ülkemizin önde gelen firmalarından olan Rönesans ve Bayegan arasında Adana'da Yumurtalık Serbest Bölgesinde 1 milyar dolarlık petro-kimya yatırımı.Bu tesisin faaliyete geçmesiyle ülkemizdeki cari açık noktasında da ciddi sıkıntıyı aşmış olacağız" ifadesini kullandı.

http://www.milliyet.com.tr/cumhurbas...yaset-2617877/

Büyüklere masallar...

Hani at civcivlerin önüne, yerlerse yesinler.

1 milyar dolarlık petro kimya yatırımı ile cari açık nasıl rahatlatılır tüm dünya görsün duysun. Örnek alsın.

Cari açık dediğin aylık 4 milyar dolar kadar. Şimdilik.

Ama 1 milyar dolarlık yatırım yapıyorsun ...

Anananannnn....(Müzik sesi yanlış anlamayın)

Sıkıntı birden hafifliyor.

Etkili bir ağrı kesici gibi bir şey.

Dert tasa kalmıyor.

Neredeydiniz yıllardır?

Bu acıyı neden çektik?

Masalın en beğendiğim ve tekrarından hoşlandığım kısmı ise şurası: IMF bizden borç istedi. Verin dedim...Baktılar şakamız yok. Çekip gittiler...

Bayılıyorum etkili bir sesle anlatılırsa.

Arkadan mehterin güm güm davul sesi...

Bu başlıkla ilgisi de şu...

Cari açık derdimiz biterse dolar kuru tabii ki yerlerde.

Haberiniz olsun dedim.

Salih Müslüm'ü de serbest bırakmışlar...

"Eyyyy Çekyaaaa"......

3.8161 direncine carpip geri cekilmis , bu noktanin ustune atarsa 3.8250 noktasini test edecektir..ytd

6. Bence 3.81'i vurdu çekti. Bundan sonraki atak için 7 marttaki tcmb ppk'yı bekleyecek. İşte orada duruma göre vurup çekemeyebilir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

yarın dolar opsiyonda şubat vade sonu.. 3.825 put satış opsiyonları iş yapacak gibi gözüküyor.. spot şu anda 3.81 mertebesinde..

yarın bu seviyede olursa daha once aldığım primden daha azını geri ödeyerek karlı biçimde kapatmak mümkün olacak..3.825 üstünde olursa zaten sıkıntı yok, opsiyon sıfırlanacak..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

8. Aybaşlarında maaşı alanlar, ucuzdan almasın diye kafayı bi kaldırıyor.Bir kaç gün sonra niyeti belli olur

Sayfa 904/1001 İlkİlk ... 404804854894902903904905906914954 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •