Sayfa 904/998 İlkİlk ... 404804854894902903904905906914954 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 7,225 - 7,232 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1. Finans piyasaları trumpla iyice kumarhaneye döndü adam sürekli bitcoin övüyor stratejik rezerv yapacağım diyor michael saylor gibi kumarbazlarda bitcoin 1 milyon dolar olacak acele et bitcoin al diye dünyaya gaz veriyor öte yandan abd borsasında büyük çöküş bekleyenler çoğalıyor bitcoin alıp zengin olmak bu kadar kolay ise neden abd borsasına yatırım yapsın insanlar bitcoin 1 milyon dolar olursa abd doları iyice çöp olmaz mı çok tuhaf bir döneme giriyoruz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,929
     Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    4 yıl önce 600 dolar alan Düz memur maaşı bu ekonomik krizde 1250 dolar ise bir sorun vardır demektir.

Ya memur maaşı yüksek, ya dolar değeri yanlıştır.

Mc Donald TEK ET HAMBURGER yanlış değilsem İtalya da 1 Euro. Bizde 2 Eurodan çok. (yerinde 80 TL, yemek sepetinde 155 TL)

https://www.yemeksepeti.com/chain/cc...MaAmjzEALw_wcB
    Götü moklu memuru bu hükümetler hep kayırdı,çünkü kendileride memur,bu özal zamanında başladı tak pati ile devam etti,bu elamanların %50 kısımı iş yapmıyor salla başını al maaşını yapıyorlar,bundan 3 sene önce bir hemşireden polikinlik için sıra alıyordum,aralarında 3-5 hemşire konuşuyor kızzz benim aldığım 30 -50 oluyormuş,döner sermaye birikimimde 50 olmuş,ben o zaman daha 8 cıvarı alıyordum,benden 4 misli fazla emekli olarak,şimdi 21 üstünde alıyorum,onlar 70 üstünde,memurlar yoksulluk üstünde alıyor,emekli ve asgari ücretliler açlık sınırında boğuşuyor,özal zamanıda öyleydi hepsi özalcıydı,üstelik memura verilen o paranın kaynağı SSK kurumuna aitti,içini boşalttı sektöre ve memra peşkeş çekti,utanmadanda benim memurum işini bilir dedi,SSK battı,batıranda özal ve evrendi,suçu sonra kılıçdaroğluna attı uzun.

35,35 gibi yakışıklı bir rakam ile yıl kapanışı yapabilirler.
    Bana uyar.
    35 - İzmir
    [emoji23]

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,929
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    35,35 gibi yakışıklı bir rakam ile yıl kapanışı yapabilirler.
    Bana uyar.
    35 - İzmir
    [emoji23]
    2025 hedefin ne,ayhanın belirttiği gibi 69'mu

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    2025 hedefin ne,ayhanın belirttiği gibi 69'mu
    ben iyice kkm ci oldum yeni hedefim31
    bir halt olacağı yok.

6. Son dakika haberi... AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan "Emeklilerimizi sosyal güvenlik sistemimiz için asla bir yük olarak görmedik, bugün de görmüyoruz. Kuşatıcı ve kolaylaştırıcı sosyal devlet anlayışıyla emeklilerimize dönük hizmet ve faaliyetlerimize bir yenisini ekledik" dedi.

https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...lamasi-2279867

Namkör atayistler siz ne anlarsınız devlet adamlığından.

7. dokuz bünyamine litrelik rus milli içkisi ve litrelik trakya milli içkisi satıyorlardı ..

Cigara fiyatları ile ters orantı evlere şenlikti acaba hangi ülke uygulaması doğru acaba dedim
    Son düzenleme : Pscyokinesis; 16-12-2024 saat: 21:51.

8.  Alıntı Originally Posted by HURKUŞ Yazıyı Oku
    Borsa İstanbul 3 vakte kadar Son bilançolar öncesi veya sonrası muhtemel bir çöküşe hazırmısın ?

Endekste Ağırlığı olan hisseler eski zirvelerine biraz zor gelirler şu dönemde bence.

Yeni yılda Trump ı bekliyor.
    Borsa İstanbul un ayıları .

Altının fiyatını yüksek bulanlar ve faizcilerin yüklenmesi ile birlikte Dolarda yeni zirve vede
    Borsada yeni bir düşüş trendi muhtemel.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

Sayfa 904/998 İlkİlk ... 404804854894902903904905906914954 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •