Sayfa 905/992 İlkİlk ... 405805855895903904905906907915955 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 7,233 - 7,240 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by aydinc Yazıyı Oku
    portföyü akif yönetmek lazım
    uzun vade yatırım diye birşey yok hisselerde..3-5 yıl vadelerde banka-sanayi hepsi sefil durumda...faizde kalsa daha avantajlı uzun vadede..
    Sefil durumda olduğu için hisse alınır demek istedim aslında .Herşeyin fiyatı arttı şu son 1 yılda yüzde 100 e yakın TL devaüle oldu .Borsa ise yüzde 100 düştü nerdeyse ..
    Zararı en çabuk kurtarma yönetemi borsa gibi geliyor bana yoksa yıllık %25 getiri iyi güzel 0 riskli haklısınız ama para gelecek sene aynı değeri koruyacakmı emin değilim [emoji848]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    Ben de 187 gün 25.25 ile bağlamıştım. İnşallah doğru bir karar vermişizdir doktor bey

En guzeli gecen sene yuzde 3 stopaj ile 1 yillik bağlasaydık en iyisi buydu

3.  Alıntı Originally Posted by ada Yazıyı Oku
    Matematiği kuvvetli arkadaşlara bir sorum olacak.68.496 tl okul ücretini sizce nasıl ödesem daha karlı?

1. 63,001 Tl peşin

2. 6227 tl 11 taksit

3. 11416 tl 6 taksit.

Şimdiden teşekkürler...
    11 taksit yaparsanız cash 61K'ya denk gelir.

6 taksit yaparsanız cash 64K'ya denk gelir.

ytd.

syg,

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Enflasyon tek haneye inecek Eylülde ..Bazı muhalif ekonomistler bile olma ihtimali var diyorlar gidişata göre ..
    Fedin yapacağı faiz hamleside tuzu biberi oldu .

Faiz ancak emirle tek haneye iner. Bunun için de tüik başkan yardımcısını görevden aldılar. Marttada hesap sepetindeki marketleri değiştirdiler. Geçen eylülden bu eylüle yüzde 10un altında fiyat artan hiçbirşey gözlemlemiyorum.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    3-5 yıl vade ile yıllık %25 oran ile Türk Lirası borç verebileceğimiz bir seçenek var mı?
    3-5 yıl vadeli mevduat gibimi demek istediniz ?

Alıntı Originally Posted by drheart Yazıyı Oku
    Enpara 91 gün 2 puan, 180 gün 2.5 puan düşmüş. Hayırdır?

HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Salı günü bağlanırsa92 güne 3 ppk görüyor bence normal Haziran'da pas geçse bile temmuzda ve Eylül de indirim gelmesi kesin gibi enflasyon baz etkisiyle sürekli düşüyor.

7.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Faiz ancak emirle tek haneye iner. Bunun için de tüik başkan yardımcısını görevden aldılar. Marttada hesap sepetindeki marketleri değiştirdiler. Geçen eylülden bu eylüle yüzde 10un altında fiyat artan hiçbirşey gözlemlemiyorum.
    Düşen Sebze meyve fiyatları,ucuz dolar nedeniyle artan ihracat,turizm vs. , daralan ithalat +daralan iç talep nedeniyle şişen stoklar enflasyonda göreceli düşüşe sebeb olamazmı ?

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Edremit / Körfez
    Gönderi
    3,210
     Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Sefil durumda olduğu için hisse alınır demek istedim aslında .Herşeyin fiyatı arttı şu son 1 yılda yüzde 100 e yakın TL devaüle oldu .Borsa ise yüzde 100 düştü nerdeyse ..
    Zararı en çabuk kurtarma yönetemi borsa gibi geliyor bana yoksa yıllık %25 getiri iyi güzel 0 riskli haklısınız ama para gelecek sene aynı değeri koruyacakmı emin değilim [emoji848]

Benim düşüncem her zaman kenarda döviz bulunmalı..ona ellenmemeli..
    kalan tl var ise öyle 200 gün %25 bono buldum vs değil..bu benim risk algım ve düşüncem isteyen istediği sürede bağlar belirteyim..
    tl portföy aktif yönetilirse çok daha yüksek getiri mümkün benim zararım yok o sebeple borsada ciddi risk alma peşinde değilim

Sayfa 905/992 İlkİlk ... 405805855895903904905906907915955 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •