Sayfa 906/907 İlkİlk ... 406806856896904905906907 SonSon
Arama sonucu : 7250 madde; 7,241 - 7,248 arası.

Konu: EndeksS

ALTINS1 deki yükseliş

2.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    ALTINS1 deki yükseliş
    Maşallah...Piyasa yapıcı , piyasa yapıcıliigini yapmayı beceremezse böyle olur..
    Adamlar altınla vurkac yapmak için sertifika çıkarttı ki milletin yastık altına cokemedikleri için

SPOT kapanış BofA satış tarafından alışa geçti, alışı da artırarak 1.5 mly yaptı, en iyi satıcı ve alıcı Diğer oldu, Tera gene kendi hisselerini aldı, alıcı tarafı iyi görünüyor,

4.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    SPOT
    Bofa şu an nette -6 milyar civarı olması lazım..
    Yarın itibariyle artık alımlara başlamalı ..
    Fazla verdi .
    Al veri bosladi...

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Maşallah...Piyasa yapıcı , piyasa yapıcıliigini yapmayı beceremezse böyle olur..
    Adamlar altınla vurkac yapmak için sertifika çıkarttı ki milletin yastık altına cokemedikleri için
    @emre, Altını iyi yükselttiler de shortçular batmış olmalı! iyi ki hiç bulaşmamışım bende yükseldikçe kafaya basar short açardım hayatım kararırdı

Yarın zaten günlerden Çarşamba yani satış günü ama BofA nın ise alış günü!

6.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    @emre, Altını iyi yükselttiler de shortçular batmış olmalı! iyi ki hiç bulaşmamışım bende yükseldikçe kafaya basar short açardım hayatım kararırdı

Yarın zaten günlerden Çarşamba yani satış günü ama BofA nın ise alış günü!
    Altında genelde bir düşüş beklentisi var ama bazen ralliler uzun da sürebilir.
    Dünya bu kadar karisikken altın düşse düşse ne kadar düşecek..Cin merkezi bankası hala deli gibi alıyor....
    Ben altın yatırımcısı değilim ama altins1 in arzdan beri 7 kat çıkması da insanı ben bu borsada ne yapıyorum diye sorgulatiyor...

SPOT da BofA bu saatte az satışta ilginç!

VİOP30 günlük
    HSBC short artırmış

VİOP30 toplam

Sayfa 906/907 İlkİlk ... 406806856896904905906907 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •