Sayfa 908/997 İlkİlk ... 408808858898906907908909910918958 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 7,257 - 7,264 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by tikno Yazıyı Oku
    Beni de kazıklamaya çalıştılar, ben de dedim ki oksijen plus yetmemiş, oksijen plus plus çıkmalı dedim

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    rodeo bu aralar makası ters ucundan tutuyor.

Sn. Rxpu ve Sn. Hisar06,

Bu elemanlar bindikleri dalı kestiklerinin farkında değiller herhalde ? Normalde uyguladıkları mevduat oranları çok düştüğü ve de müşteri kaybettiklerinden olsa gerek böyle alengirli yollara sapıp,artık 3-5 ne kadar keklik bulabilirlerse onları yontmaya bakıyorlar !

Ama Anadolu'nun akıllı çocukları böyle numaraları yutar mı ? Tabii ki yutmaz !

Selamlar,iyi geceler.

Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Bu abdestle cok namaz kilinir. Türkiye o zamanki türkiye degil maalesef ..en büyük rısk savaş.allahta onu göstermesin .bu enflasyonla bu 14.50 lerle daha dolar belini zor doğrultur.
    Aslında bu abdestle daha ne kadar namaz kılınır belli değil..dünya o zamanki dünya değil maalesef..

Büyük MB bilançoları:

4.  Alıntı Originally Posted by KY-34 Yazıyı Oku
    Sn. Rxpu ve Sn. Hisar06,

Bu elemanlar bindikleri dalı kestiklerinin farkında değiller herhalde ? Normalde uyguladıkları mevduat oranları çok düştüğü ve de müşteri kaybettiklerinden olsa gerek böyle alengirli yollara sapıp,artık 3-5 ne kadar keklik bulabilirlerse onları yontmaya bakıyorlar !

Ama Anadolu'nun akıllı çocukları böyle numaraları yutar mı ? Tabii ki yutmaz !

Selamlar,iyi geceler.
    Bilanço küçültme yönünde bir strateji de izliyor olabilir. Riskli gördüğü dönemleri daha düşük bir kredi stoğu ile geçirmek istiyor olabilir. Bu nedenle de eski agresif politikasını yumuşatmış olma ihtimali var.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

5.  Alıntı Originally Posted by hisar06 Yazıyı Oku
    Odea dan aradılar ; Oksijen Plus diye bir ürün çıkarmışlar öve öve bitiremedi. Özellikleri ;

250 bin tl. veya 250 bin dolar üst sınır. TL. için 10 bin tl. boşta kalacak 14,50 faiz verecekler.
    Dolar da 10 bin dolar boşta kalacak 4,50 faiz verecekler.

Ben mutluluktan uçtum, ya siz !! bunlar milleti enayi sanıyorlar ,
    tl kötü dolar kötü değil bence

6. En ufak bankalar haricinde %15 alabilen var mı? FİBA ve Vakıf vermiyor gibi (%14.75, 1m).
    Forum kuralları 'nı okudunuz mu?

1. Siyaset, din ve futbol konularında fanatizm,
    2. İdeolojik tartışma ve kavgalar,
    3. Sonuna YTD yapıştırıp fiyat tahmini veya hedefi göstermek,
    4. Hisse başlıklarında hisse harici konular yazmak
    5. Silinecek bu tarz yazıları alıntılamak / cevaplamak...

Kurallara AYKIRIDIR.

7.  Alıntı Originally Posted by firatkaya Yazıyı Oku
    yıl 2000 in başları , piyasa faizi fırlıyor. gecelik repolar % 70 sonra %250 sonra %400 bir anda %7000 ler....
    faiz cazibeli gecede %25 kazanıyorsunuz. doları altını satıp , malı mülkü satıp geceliklere yatırıyorsunuz. ..
    köşeyi döneceğim diye... + risk primi + bilmem ne...
    1 gecede merkez bankasındaki rezervler eriyor. dolar 0,70 lerden 1,10 açıyor sonra 1,80 lere fırlıyor. paranız
    siz % 25 e tav olurken 1 gecede 3 te 1 ine düşmüş...
    HOŞGELDİNİZ... HOŞGELDİNİZ ...
    aslında belki o dönemler için bu yazılanlar herşeyi özetliyor... o dönem ne faiz kazanırsanız kazanın devlet bir şekilde o faizi geri almasını bildi (enflasyon vs) buna rağmen o dönem tasarrufunu faiz de değrlendirebilenler zamanında GAYRİMENKUL e geçmeyi başardılarsa gerçekten kazandılar..

burada ekonomi,finans, bankacılık okumuş koca-koca adamlar imar bankasın da asla olmayan (%7500) , bu faizleri almamış insanlara YÜKSEK FAİZE GİTTİNİZ TASARRUFUNUZUN GASP EDİLMESİNİ HAK ETTİNİZ dediler..

özet şu; zihniyet bozuk olunca, sizi ne tecrübe, ne bilgi, ne akıl, ne zeka hiç birşey kurtarmaz..

syg,

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
     Alıntı Originally Posted by JonDowes Yazıyı Oku
    En ufak bankalar haricinde %15 alabilen var mı? FİBA ve Vakıf vermiyor gibi (%14.75, 1m).
    Halk 14.50 verdi..Burgan 15 verdi ama güvenemiyorum.

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 908/997 İlkİlk ... 408808858898906907908909910918958 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •