Originally Posted by tidebringer Dönmezse buranın altı şarampol bi 50 puan daha sokar dün toaso da döndürdükleri sinemanın endeks versiyonunu çekse güzel olurda onu yapması için ınfo ve bofa gerekli yukarı hareket için
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Originally Posted by thebigshort Aslanlar gibi vuruşuyorum kazandığım para helal valla benim gözümde Dediğin gibiyse; Harbiden helal olsun, kolay değil. Ama dikkat et!!! Sen göklerde uçan bir kartal Bozkurt abi dağlarda dolaşan bir avcı Daşdaşlardan furmasin sakın!!!
Originally Posted by tidebringer 5710 dan da ben lönklüyeyim. . Papaz her cuma pilav yemez ucuz mal dağıtmaz diyorum https://www.youtube.com/watch?v=JEfl...7NkpA&index=49
Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Originally Posted by TIFIL gold , gümüş şelale başladı gibim bence ... Düş gümüş ons düş .....
Originally Posted by ayhan53 halen çılgınlar gibi gidiyor Halka arz ortak satışı olduğu için para GESAN'ın kasasına girecek. Ama bir yerde bunlar da SASA-HEKTS kaderine mahkum olacak.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Düş gümüş ons düş ..... Gümüşte yukarı yönlü hedef veren yabancı bankalar vardı bugün. Şelale yakındır
Koç pozitif endeks eksi. Bakalım bugünün yalancısı kim. Yine endeks diyorum ben
Bu endeks artıya geçer Big dayu...... gümüş ons tutunuyor gibi gözüküyor....ama kadarı yok düşecek
Forum Rules
Yer İmleri