Sayfa 909/910 İlkİlk ... 409809859899907908909910 SonSon
Arama sonucu : 7274 madde; 7,265 - 7,272 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1. Böyle daha iyiydi, market köşelerinde "Cumhur Reyonu" yakışmaz bence.

CeHaPe döneminde yokluk vardı, kuyruk vardı deye höykürenler para varmı para onu söylesinler, bugün markette limon etiketi 169 gaymeydi.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2. https://youtube.com/shorts/bMygSU3TS...q1wgf4hVYjFgo8

Eskiden bir heyecanı vardı, önlerinde bayrak asılı kamyon konvoyu görünce ahanda soğanlar geldi deye sevinirdik, market köşelerinde bu heyecan olmaz!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

3. TUİK, gıda enflasyon verilerini Cumhur köşesinden mi alacak?

Öyle ise hapı yuttuk...

Eti zaten EBK dan alır.

Bakliyatı TMO satış mağazasından...

Sümerbank, Seka vs KİT leri arsaları için satmasaydı iyiydi. Her ay eksi enflasyon çıkardı.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

4. Şimşek önerim.

Taze dolar bulmak için yüzde 30 faiz öderken neden elinde sanal dolar tutan yerliye aynı faizi veriyon.

Yerliye getir yüzde 50 stopajı, yabacıya sıfır.

Yapar mı yapar...

Keşke yazmasaydım.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,800
     Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Kur'an da ki son Ayet Nas Suresidir.

Nas Suresi, Kur'an-ı Kerim'in son suresi olup, insanların ve cinlerin vesvese veren şerlerinden Allah'a sığınmayı ifade eder.

Biliyormu-ydunuz..?

Belki siz bu yaşamda cin'lere bile inanmıyorsunuz, kim bilir.

Ancak yüreklere vesveseyi koyan cinler ve insanlar diyor Kur'anımız.

Bugün bir İngiliz Kanadalı ile sohbetimiz oldu.

Kanada'da milletin %80'i ruh hastası diyor.

Hani Türkiye'de sistem değişmeli diyenler var ya, Kanada'da sistem tıkır tıkır çalışıyor, teknoloji çok yüksek ve işliyor ancak ruh sağlığı bozuk olanların sayısı belki de bizden daha yüksek.

Ruh hekimlerinin tüm işi de bu vesvese değil mi.

Vesvesenin düzeyine göre tedavi uyguluyorlar.(Bi-polar tipi beyinde eksik olan kimyasallar vs gibi aslında fiziksel bozukluklar hariç)

Hayat mücadeledir tamam da yolunda giden adamın sürekli vesvese ye maruz kalması çok ilginç değil mi.

Hayat çok zor.

İmtihan korkunç.

Allah herkesin yardımcısı olsun..
    Cinin anlamı yabancıdır,yaradılışı ateştir denilir,varlıkların tümünün özünde enerji vardır yani ateş,evrenimizde ateştendir,gaz ve ateştir özü,oluşumumuzda bundandır çoğu dinlerde öze inilmez sadece yüzeysel anlatılır,detayını bilim açıklar,dinlen bilim ise biribirine zıttır,din ilim der bilimlen alakası yoktur,dinlerlen insanları kandurmak çok kolaydır,örneğin huzur islamda denilir,ama bu bedenin körelmesidir en fazlada beyinin,beyinin gelişmesi uğraşa bağlıdır,beyini ne kadar zorlarsan o yönde gelişir,uğraş vermezsen körelir yani ölür,eski bilim adamlarıda ilimin yanında bilimselliğe yönelmiştir,ibni sina,ömer hayyam vs,böyle insanlar düşünürdür,bilimin temelini emeviler atmıştır icratı avrupalılar yapmıştır,önemli olan icrattır,geçmiş dediğimiz antik,kadim insanların gerisindede bilim vardır ne şekilde olduğunu bilemiyoruz,şu anda yok olsak 4-5 milyon aradan geçse tek zerremizi bulamazlar,çünkü dünyada döngünün içindedir devamlı oluşum içindedir,4 zamandayız,her zaman biriminde değişim olmuştur,konu uzar gider...

6. O bayrağa götünü gösterirsen, direği de götüne sokarlar...

Eski Türkiye zamanında, Kıbrıs'lı bir Rum ağzında cigara ile Türk bayrağını indirmeye çalışmıştı mermiyi yiyince, direkten hafifçe aşağıya süzülmüştü...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

7.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Cinin anlamı yabancıdır,yaradılışı ateştir denilir,varlıkların tümünün özünde enerji vardır yani ateş,evrenimizde ateştendir,gaz ve ateştir özü,oluşumumuzda bundandır çoğu dinlerde öze inilmez sadece yüzeysel anlatılır,detayını bilim açıklar,dinlen bilim ise biribirine zıttır,din ilim der bilimlen alakası yoktur,dinlerlen insanları kandurmak çok kolaydır,örneğin huzur islamda denilir,ama bu bedenin körelmesidir en fazlada beyinin,beyinin gelişmesi uğraşa bağlıdır,beyini ne kadar zorlarsan o yönde gelişir,uğraş vermezsen körelir yani ölür,eski bilim adamlarıda ilimin yanında bilimselliğe yönelmiştir,ibni sina,ömer hayyam vs,böyle insanlar düşünürdür,bilimin temelini emeviler atmıştır icratı avrupalılar yapmıştır,önemli olan icrattır,geçmiş dediğimiz antik,kadim insanların gerisindede bilim vardır ne şekilde olduğunu bilemiyoruz,şu anda yok olsak 4-5 milyon aradan geçse tek zerremizi bulamazlar,çünkü dünyada döngünün içindedir devamlı oluşum içindedir,4 zamandayız,her zaman biriminde değişim olmuştur,konu uzar gider...
    Hocam benim takıldığım konu Cin'lerin varlığının Kur'an da geçiyor olması.

Daha doğrusu ben bunu yeni öğrendim.

Şimdiye kadar basında gördüğüm, cinci hoca diye geçinen sahtekarlar dı.

Onların uydurması olmalı diye düşünürdüm, öyle değilmiş.

Bunu öğrendim.

8. KOSGEP'ten krediyi aldılar, iddia oynadılar..

En yoğun grup berberler kuaförler.

Ben üretim yapan sanayiciye veriyor diye düşünürdüm iyi mi.

https://www.youtube.com/watch?v=FZVu...channel=ecomax

Sayfa 909/910 İlkİlk ... 409809859899907908909910 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •