https://youtube.com/shorts/bMygSU3TS...q1wgf4hVYjFgo8
Eskiden bir heyecanı vardı, önlerinde bayrak asılı kamyon konvoyu görünce ahanda soğanlar geldi deye sevinirdik, market köşelerinde bu heyecan olmaz!![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
TUİK, gıda enflasyon verilerini Cumhur köşesinden mi alacak?
Öyle ise hapı yuttuk...
Eti zaten EBK dan alır.
Bakliyatı TMO satış mağazasından...
Sümerbank, Seka vs KİT leri arsaları için satmasaydı iyiydi. Her ay eksi enflasyon çıkardı.
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Şimşek önerim.
Taze dolar bulmak için yüzde 30 faiz öderken neden elinde sanal dolar tutan yerliye aynı faizi veriyon.
Yerliye getir yüzde 50 stopajı, yabacıya sıfır.
Yapar mı yapar...
Keşke yazmasaydım.
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Cinin anlamı yabancıdır,yaradılışı ateştir denilir,varlıkların tümünün özünde enerji vardır yani ateş,evrenimizde ateştendir,gaz ve ateştir özü,oluşumumuzda bundandır çoğu dinlerde öze inilmez sadece yüzeysel anlatılır,detayını bilim açıklar,dinlen bilim ise biribirine zıttır,din ilim der bilimlen alakası yoktur,dinlerlen insanları kandurmak çok kolaydır,örneğin huzur islamda denilir,ama bu bedenin körelmesidir en fazlada beyinin,beyinin gelişmesi uğraşa bağlıdır,beyini ne kadar zorlarsan o yönde gelişir,uğraş vermezsen körelir yani ölür,eski bilim adamlarıda ilimin yanında bilimselliğe yönelmiştir,ibni sina,ömer hayyam vs,böyle insanlar düşünürdür,bilimin temelini emeviler atmıştır icratı avrupalılar yapmıştır,önemli olan icrattır,geçmiş dediğimiz antik,kadim insanların gerisindede bilim vardır ne şekilde olduğunu bilemiyoruz,şu anda yok olsak 4-5 milyon aradan geçse tek zerremizi bulamazlar,çünkü dünyada döngünün içindedir devamlı oluşum içindedir,4 zamandayız,her zaman biriminde değişim olmuştur,konu uzar gider...
KOSGEP'ten krediyi aldılar, iddia oynadılar..
En yoğun grup berberler kuaförler.
Ben üretim yapan sanayiciye veriyor diye düşünürdüm iyi mi.
https://www.youtube.com/watch?v=FZVu...channel=ecomax
Yer İmleri