Sayfa 91/560 İlkİlk ... 41818990919293101141191 ... SonSon
Arama sonucu : 4480 madde; 721 - 728 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

KILIŞDAROĞLU en geç 3 yıl sonra, parlamenter sistem cumhurbaşkanı olurdu.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Kemal KILIŞDAROĞLU'nu çok sever, sayar ve takdir ederdim, fakat oy/insan olarak hakkımı helal etmiyorum, çöp varilini aday gösterse kazanırdı itoğlu gitti kendi aday oldu.
    Abi eğer kazanmıştır olsa bu kriz onun elinde patlamayacakmıydı. İngiliz bu kadar faiz veriyorsa daha bilinmeyen çok şey var demektir. Ekonomik kriz şu yaşadığımız şey bu Kılıçtaroğlunun başına gelse kolay anlatamazdı. Dünya bankacılığı bu çalıntı dolandırıcılık soygun paralarıyla ilgili bir düzenleme yapmalı. Bizdekiler çalıyor yurtdışına götürüyor ve bir daha geri gelmiyor. İlerde ABD İngiltere ve ab ile iyi anlaşıp şu paraları bir getirsek. Bence hiç olmaz bir şartla belki olur. İsrailin hayalindeki yerlere ses çıkarmazsak öyle olur.

3.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    KILIŞDAROĞLU en geç 3 yıl sonra, parlamenter sistem cumhurbaşkanı olurdu.
    Bundan sonra ki arıtma temizlik işleri için bir iki dönem daha CB sistemi bence olmalı. Çok sert ve acımasız bir temizlik yapılmalı.

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Benim CHP ye oy vermem için bu adam yeterli. Bu adam akp MHP hariç hangi partiye giderse oyumu ona veririm MV seçiminde CB de RTE nin karşısındaki adaya oy ver vereceğim.
    Ben burada yazdıklarından, senin önceliğinin çoluk çocuğun olduğunu sanıyordum.

Şimdi çıkmış bu adamın siyasi ikbali için oy vereceğim diyorsun.

Ne diyelim.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Abi eğer kazanmıştır olsa bu kriz onun elinde patlamayacakmıydı. İngiliz bu kadar faiz veriyorsa daha bilinmeyen çok şey var demektir. Ekonomik kriz şu yaşadığımız şey bu Kılıçtaroğlunun başına gelse kolay anlatamazdı. Dünya bankacılığı bu çalıntı dolandırıcılık soygun paralarıyla ilgili bir düzenleme yapmalı. Bizdekiler çalıyor yurtdışına götürüyor ve bir daha geri gelmiyor. İlerde ABD İngiltere ve ab ile iyi anlaşıp şu paraları bir getirsek. Bence hiç olmaz bir şartla belki olur. İsrailin hayalindeki yerlere ses çıkarmazsak öyle olur.
    İktidar değişsin FETÖ'cü uygulamalarla çalınan paralar rahatlıkla geri alınır, yok İngiliz mahkemeleriymiş şu bu hava civa Uzanın Telsimi şu an kaç para eder veya 5'li Çetenin mal varlığı?

Yazarak anlatmak imkansız, bunlara ya malını ya canını dediniz mi Türkiyede cari açık şu bu kalmaz ve Türkiyeye yatırım akar, Çinden dolayı.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

İnsan bazı şeyleri yazamıyor, bu işin anahtarı iktidarın uygulamalarını tersine işletmektir.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

7.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Ben burada yazdıklarından, senin önceliğinin çoluk çocuğun olduğunu sanıyordum.

Şimdi çıkmış bu adamın siyasi ikbali için oy vereceğim diyorsun.

Ne diyelim.
    Ülkeyi Cumhurbaşkanı yönetiyor bakanları herşeyi o belirliyor onun için RTE karşısında kim varsa ona veririm. Hiç bir partiye aidiyetim yok. Bu sana son cevabım yarın dan itibaren sen beni bende seni engelleyeyim.
    Sen herkes senin gibi düşünüp CHP ye oy versin diyorsun. Diyelim ki anketler de deva yrp yada saadet önde sen ona verirmisin. Bizim ülkede tam demokrasi hukuk olmadı için ben hiç bir şeyin tam olarak değişeceğini beklemiyorum. Emmi dayı hısım akraba her zaman ilk seçenek olur.

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    İnsan bazı şeyleri yazamıyor, bu işin anahtarı iktidarın uygulamalarını tersine işletmektir.
    Abi bizim milletvekillerinin tek anlaştığı milletvekillerine verilen ballı haklar kıyaklar maaşlar. Bu konuda kesinlikle kavga etmezler. Bizde Avrupa da milletvekilinn emeklilik sosyal ne hakkı varsa onu verelim kabul ederlerse. 2 yılda emeklilik dünyanın hangi ülkesinde. Bunu kaldıracağım diyen olur mu hiç. Adamların sağlığından tut her şeyi ülkeye dert.

Sayfa 91/560 İlkİlk ... 41818990919293101141191 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •