Sayfa 910/1006 İlkİlk ... 410810860900908909910911912920960 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 7,273 - 7,280 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
     Alıntı Originally Posted by Orko Yazıyı Oku
    %3 diyorlar; %10 dan aşağısı değildir o oran. Hiç inanmıyorum.
    Bizde 2 türlü rakam var.Bir çakması yanı açıklanan bir de gerçek rakam...Aynı enf.da olduğu gibi...Çakması 15,40 gerçeği 25-30 arası....
    Doktor değilim ama hastam çok.
    ECZACI,ROMENCE ÇEVİRMEN,MOLDOVA UZMANI ve AŞIĞI

2. BDDK: Takipteki krediler 15 yılın en büyük sıçramasını yaptı

https://twitter.com/BloombergHT/status/1015118126231498753
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Biraz uzun bir yazı olmuştu sildim....TT krediler battı dedim battı....Doğuş borç ödeyemez ....Bankaların batıkları TT de olduğu gibi 9 ay gecikmelide olsa banka bilançolarına girecek....YKB bedelli sermaye artışı yapmayan batacak....Daha bunun tüketici kredisi , %10-12 ile verilen ev kredileri , %7-12 arası taşınan tahvil bono su var , var Allah var, KGF si var , yap işletcilerin ki var !!!!!!!!!!!
    isteyen gitsin bankaların hissesine yatırım yapsın

4.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Biraz uzun bir yazı olmuştu sildim....TT krediler battı dedim battı....Doğuş borç ödeyemez ....Bankaların batıkları TT de olduğu gibi 9 ay gecikmelide olsa banka bilançolarına girecek....YKB bedelli sermaye artışı yapmayan batacak....Daha bunun tüketici kredisi , %10-12 ile verilen ev kredileri , %7-12 arası taşınan tahvil bono su var , var Allah var, KGF si var , yap işletcilerin ki var !!!!!!!!!!!
    isteyen gitsin bankaların hissesine yatırım yapsın
    sadece hisse değil, türk bankalarına borç verenlerde büyük risk altında. bono, mevduat, vs.

5.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    BDDK: Takipteki krediler 15 yılın en büyük sıçramasını yaptı

https://twitter.com/BloombergHT/status/1015118126231498753
    2.4 trilyon liralık kredi stogu icinde %3 bence buyuk bir rakam degil gibi...dolar kuruna baglı ekonomi kura gore heryer etkilencek...bankalar zaten bu alacakları baska yollardan vatandastan cıkartırlar cıkartabildikleri kadar..mesela evvelsi gun mb kredi kartı gecikme faizlerini 2.20 lerden 2.50 civarına yukseltti yani bir bakıma bankalara destek verdi .

6. bankalara birsey olması icin zincirleme cokus olması lazım en buyuk sektor olan insaat cokerse o zaman iskillenmeli..bu insaatida anlamdım gitti hani bagdat caddesinde batan mutahitler duydum ordaki arsa maliyetleri yuksektir birde yuksek sosyete artık orolara pek ragbet gostermiyor deprem korkusu ile ic bolgelere geliyorlar ordan batıs sebepleri bunlar olabilir...ote yandan asker arkadasın kardesi mutahit herif 4 daire ustune 7 kat yer bitirmek uzere 8 tanesini satmıs simdi yan arazi yi almıs ikizinden bir temelde oraya atmıs ..artık bilmiyorum isini bilen biliyor bilmeyen batıyor sanki .

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Türkiye varlıkları dünyadan açık ara pozitif ayrışmayı sürdürüyor. Hisse senediyle başlayan, Türk lirasıyla devam eden yükseliş, tahvil piyasasına da yayılmaya başladı. Veri akışında Türkiye’nin ayrışmasını destekleyecek bir gelişme yok. Ucuz değerlemeler ve rasyonel davranması beklenen bir Ankara yükselişi destekliyor.
    Dünya borsalarındaki yükselişe paralel Borsa İstanbul’da sınırlı yukarı yönlü bir açılış öngörüyoruz. Türk lirasının değer kazanması ve faizlerdeki gerileme bankaların sanayi hisselerine göre daha güçlü olacağını gösteriyor.
    Vurgulamak istediğimiz diğer konu 10 yıllık Türk lirası cinsi devlet tahvillerin cazibesi. Yabancı payının son altı yılın en düşük seviyesine gerilediği, faiz seviyesinin ise son sekiz yılın en yüksek seviyesine yakın olduğu 10 yıllık tahviller orta vadeli alım için değerlendirilebilir.

Isyatirim 6 Tem 2018
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

8.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    2.4 trilyon liralık kredi stogu icinde %3 bence buyuk bir rakam degil gibi...dolar kuruna baglı ekonomi kura gore heryer etkilencek...bankalar zaten bu alacakları baska yollardan vatandastan cıkartırlar cıkartabildikleri kadar..mesela evvelsi gun mb kredi kartı gecikme faizlerini 2.20 lerden 2.50 civarına yukseltti yani bir bakıma bankalara destek verdi .
    %3 belirli bir kategori. O kategoriye sokulması gereken ama sokulmayan bir alt risk kategorisinde bekletilen ama benzer durumda olan yüklü miktarda kredi olduğu bildiriliyor ekonomi kanallarında.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 910/1006 İlkİlk ... 410810860900908909910911912920960 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •