Sayfa 910/1001 İlkİlk ... 410810860900908909910911912920960 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 7,273 - 7,280 arası.

Konu: PARA PİYASASI FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. Üstadlar, TCD'nin güncel portföyünün içeriğindeki hisseleri bilen var mı, Ağustos ayı için?

2.  Alıntı Originally Posted by xman 974 Yazıyı Oku
    Üstadlar, TCD'nin güncel portföyünün içeriğindeki hisseleri bilen var mı, Ağustos ayı için?
    arkadaşlar, ben de görme engelli olunca ekran okuyucunun yetersizliğinden olsa gerek bu fonun portföy dağılımına bir türlü ulaşamıyorum. size zahmet en son portföy dağılımını paylaşsanız çok güzel olacak, teşekkürler

3.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Bugün gün sonunda oluşacak fiyattan alacak, yani değişen birşey olmamış oluyor
    Peki dün alım emri girenler bugün hangi fiyattan aldılar?

4.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    arkadaşlar, ben de görme engelli olunca ekran okuyucunun yetersizliğinden olsa gerek bu fonun portföy dağılımına bir türlü ulaşamıyorum. size zahmet en son portföy dağılımını paylaşsanız çok güzel olacak, teşekkürler
    Fon Katılma Belgesi %6.7 (muhtemelen TPF fonu)
    Hisse Senedi %74.45
    ÖST %6
    Türev %10
    TPP %2.85

5.  Alıntı Originally Posted by Sulo Yazıyı Oku
    Peki dün alım emri girenler bugün hangi fiyattan aldılar?
    13'ten önce verildiyse şu anda görünen fiyatla alacak

13'ten sonra verilen emirler ertesi gün verilmiş sayılır
    Yani dün 13'ten sonra vermek ile bugün 13'ten önce vermek aynı.İki durumda da bugün sonunda oluşacak fiyattan alınır

Not: 13:30 da olabilir emin değilim ondan

6. Bu grafik beni korkutuyor ama dayanamayıp PPF -> TCD geçişi yaptım bir miktar

7.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    13'ten önce verildiyse şu anda görünen fiyatla alacak

13'ten sonra verilen emirler ertesi gün verilmiş sayılır
    Yani dün 13'ten sonra vermek ile bugün 13'ten önce vermek aynı.İki durumda da bugün sonunda oluşacak fiyattan alınır

Not: 13:30 da olabilir emin değilim ondan
    Dediğiniz kuralı biliyorum. Benim merak ettiğim sabah 10dan sonra 2 fiyat görüldü.Acaba hangi fiyattan satış yapıldı? Bugün alan arkadaşlar kaçtan aldıklarını yazarsa öğrenmiş oluruz.

8. TCD nin salınımlara baktım Mayıs Başından itibaren. 31 kez negatif getiri ve en düşük getirdiği gün -%3.29 değer kaybı yaşamış. 44 kez pozitif getiri ve en yüksek getiri %5.22. Bir kezde sıfır çekmiş.

Sayfa 910/1001 İlkİlk ... 410810860900908909910911912920960 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •