bunlar katılım finansmanı parlatmaya çalışıyorlarda o faiz olmuyor mu?
Yatırım tavsiyesi değildir.
Herkes SASA ve hekts üzerinden sallıyor ,longcular , spotçular kazandıysa son 1000 puanı onun sayesinde kazandı
yav memeleketin hangi hikayesi ile bu borsa buralara geldi onu soran yok , uzmanlar TV lere çıktı enflasyon dedi hikaye öyle devam ediyor , sistem çıktı borsaya gelin dedi bir tur da öyle gidiyoruz.Bakın erdemoğlu dünkü haberi ile bazı şeylere dikkat çekti bana göre çünkü kendi tahtası üzerindende bu piyasa yukarı sürüldü , şimdi içinizden birileri çıkacak patronun haberi olmadan bu iş olmaz bende diyecemki patronunda patronu vardır bu düzende .
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
SASA sanki 1 senedir gidiyor..
SASA 2014 yılından beri gidiyor..
1 dolar hisse başı fiyata aldılar dı..
Kaç kere bölündü etti..
Dolar bazlı en az 30 40 50 kat kazandılar.
Patronun patronundan da haberdarlar..
Dünkü açıklaması normal ekonomik kurallar fk pd falan çerçevesinde patron un zamanı geldiğinde "ben demiştim" demesi için yapıldı..
Zamanı ne zaman gelir...Bilinmez..
İşte ben seçimden önce imkansıza yakın diyorum.
KK topa girdi..
Nebati
Bahçeli topda..
Herkes görüyor okuyor..
Borsa buradan düşerse KK haklı çıkacak..
O yüzden teknik temel artık (zaten yoktu) bir manası kalmadı..
hangi hikaye mi ??
şaka yapıyo olmalısın diye düşünüyorum, büyük şirketlerin nerdeyse tamamı karlarını dolar bazında 4-5 kat arttırmış, daha ne hikaye olsun, başka nasıl bi hikaye isterdin ?
dünyanın her yerinde hisse senedi piyasalarının açık ara en büyük hikayesi büyüme- kar büyümesidir her zaman.. her daim.. şirket karını kat be kat katlamışsa, hisse fiyatı da katlayacaktır.. bu böyledir, anlaşılmayacak bi şey yok.. iki kere iki dört..
sen doların şuanda kaç olması gerektiğini biliyormusun veya faiz indirimi hikayesinin tırt olduğu halde seçim için yapıldığını biliyormusun , veya körfezden aldığın dolarları niçin alındığını biliyormusun , patronlara hisse alımı yapın denildiğini biliyormusun , ülkenin kasası sıfırlanmış bunu biliyormusun , daha bizim bilmediğimiz enkazlar mevcut çünkü tuğla alttan çekildi onlarıda zamanla öğrenecez şimdi madem bu kadar iyi bir yapıya sahibiz senin iddian o , neden yabancı buraya gelmiyor bu kadar kolay parayı neden kazanmak istemiyor.
Bu karların hiç bir önemi yok zaten fiyatların içinde , önemli olan devamlılık 2023 de anlarsın ...
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
53 yasında hayatında borsa nedir bilmeyen arkadas 2 gun önce yatırımcı oldu ve aldıgı 2 hisse sasa ve kontrolmatık
Yer İmleri