bu arada takip ediyormusunuz bilmiyorum ama kamunun kurumu olan ve borsada işlem gören ekgyo hergün batıyor bi duyum alan var mı battı mı bu kurum
bu arada takip ediyormusunuz bilmiyorum ama kamunun kurumu olan ve borsada işlem gören ekgyo hergün batıyor bi duyum alan var mı battı mı bu kurum
bir halt olacağı yok.
hah doalrda kızardı faizin dışında herşey kırmızı ne bu ya
bir halt olacağı yok.
*Kamu bankalarına, günün uygun saatlerinde, emanet dövizleri satma görevi...
*MB nın yasal ihtiyatlarına el koymak.
* Para piyasalarında elden gelen, akla hayale gelmedik her türlü katakulli.
* Piyasalara tehdit ve gözdağı.
* Bu arada şimdilik ufaktan vergilere yüklenme.
* Dış işlerinde, iç ilişkilerde Ali'nin külahını Veli'ye, Veli'ninkini Ali'ye giydirme hünerleri.
* Her türlü yalan dolan, manipülatif demeçler.
Bunların hepsini tadtık. Tadacağız.
Yönetim zorlandıkça, her türlü baskılanacağız.
4 sene daha buralardalar.
Bugün Gider Vergilerine (Banka Sigorta Muamele Vergisi) başvurmaları üzerine verilen tepkilere bakıyorum da.
Daha bunlar iyi günlerimiz.
Bakın İstanbul'da öğrencilerin toplu taşıma ücretlerine anormal indirim yapmışlar...
Sağolsunlar.
Önümüzde iki bayram var.
Emeklimiz, geçen yıla göre epey değeri düşse de, ikişer bin lira ikramiyelerinin alacaklar.
Tarla ürünü çıkınca, tarım ürünü fiyatları da düşecek.
Bayramda da vatandaş İstanbul'da bedava binecekmiş belediye araçlarına.
Bir de Binali'yi seçtik mi?
Her şey iyi olacak. İyi...![]()
Bu tür kurumları kurtarmak için özel bir banka kurulacaktı. Bu bankanın kuruluşunda bir gecikme olma ihtimali olabilir. Bu da o hisseyi negatif etkiliyor olabilir.
Devlet tahminlerime göre kendini koruma moduna geçti. İlk önce direk kendi faydasına olacak ve kendini koruyacak adımları atacak imkan kalırsa ve kendini güvene alıp oyun alanı açılırsa diğer alanlara kaynak açacak.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Osmanlı Yatırım : Önemli Bilgilendirme,
15/05/2019 tarihi itibariyle kambiyo muamelelerinde satış tutarı üzerinden binde 1 oranında banka ve sigorta muamelesi vergisi getirilmiştir.
Bu karar sebebiyle spot döviz alım işlemlerine alış TL tutarı üzerinden binde 1 BSMV eklenecektir.
Forex yani kaldıraçlı alım satım ve döviz viop işlemlerini kapsamamaktadır.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye büyük devlettir arkadaşlar, şu durumda doları burada tutmak her babayiğidin harcı değil, FED 'den daha etkiliyiz.
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri