1700 üstü
1500 altı
Arasında bir yerde
Para kazanmak iyice zorlaştı bu bist arenasında memedabi,
eskiden dollar tepe yaptığında bankalar dip yapıyordu, bizde dolları satıp dipten yonca alıyorduk, daha soona dollar biraz yatay takılırkene o sırada yonca biraz yol katediyordu, ordan yoncayı satıp tekrar dolara geçiyorduk daha sona döngü devam ediyordu. şindi bakıyorum dollar tepede ama bankalar dipte değil, enteresan
Hamdım Piştim Yandım
ya şimdi hep bu konuşuluyor dolar bazında ucuzuz falan bunu artık sağır sultan bile biliyor...peki yabancı neden hala satıyor? dolar bazında fiyatlar önce onları ilgilendiriyor...son 2 haftada 130 mio USD civarı satışları var...niye satıyorlar abicim ucuzsak?
sadece ucuzluk alım için yeterli sebep olamaz...ülkenin pek çok parametresine bakmak lazım bence...her şey yerli yerinde mi ya da ona yakın mı ona da bakmak lazım...
bilmiyorum yani sadece dolar bazında ucuzuz diye alırlar mı? alsınlar abi o zaman neyi bekliyorlar...
Dayi bankalardaki ipotekli mallar yüzde 200 yaptı. Bir yeniden ekspertiz değerlemesi olsa 1 trilyon kredili satılmış ev olmuş 3 trilyon. Hala risk kağıtlar tarihi dipte. Dayı adam gibi teminatlı krediler altın değerinde. İsterse odemesinler hemen nakte döner kredi Cat diye hiç sıkıntı yok.
Desperado abi haklısın ama dolları artık tınlamıyorlar gibime geliyor, zaten eskisi gibi akşam pazarı ucuzluğu da olmuyor.
Millet sıkı sıkı sarılmış mala vermek istemiyor, yabcak bişii yok, silkeleme ile olucak iş değil bu, korku lazım. kimse korkmuyor
Hamdım Piştim Yandım
Fasfakirler bırakın doları ucuzluğuda gözünüz zengin düğününün arefesinde gelen hediyeleri görsün. Mevlut Cavusoglunun kızına gelen hediyeler. https://twitter.com/barisyarkadas/st...cHa0JJIlw&s=19
Yer İmleri