Sayfa 914/940 İlkİlk ... 414814864904912913914915916924 ... SonSon
Arama sonucu : 7519 madde; 7,305 - 7,312 arası.

Konu: TSPOR - Trabzonspor Sportif

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,535
     Alıntı Originally Posted by YATIRIM_UZMANI Yazıyı Oku
    Burada kimsenin sizin porföyünüzü, getirinizi, karınızı/zararınızı merak ettiğini düşünmüyorum. Hayırlı günler.
    Ben burada yatırımcılara faydali olmaya çalışıyorum yolumdan gitmeleri için,senin faydan ne ?

2.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Ben burada yatırımcılara faydali olmaya çalışıyorum yolumdan gitmeleri için,senin faydan ne ?
    faydalı olmayan çalışın tabi ama kendi porföyünüzden bahsetmeyin. yok şunu aldım kar ettim, şunu sattım oradan da kar ettim, insanlara faydalı olmaya çalışıyorsunuz madem bir öngörünüz varsa onu kaynak göstererek bize izah edin. mesela şu hissenin, şu sektörün yükseleceğini düşünüyorum şundan şundan vs. gibi. veya örnek spor hisselerinde şampiyonluk belli olmadan çıkın, çünkü her sene aynı şey oluyor deseniz insanlar da bunu görse size hak verseler kötü mü olur ? yoksa şunu aldım parayı vurdum oradan çıktım şunu aldım oradan da köşe oldum. vs. bunların kime ne faydası var ? yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,535
    faydalı olmayan çalışın tabi ama kendi porföyünüzden bahsetmeyin. yok şunu aldım kar ettim, şunu sattım oradan da kar ettim, insanlara faydalı olmaya çalışıyorsunuz madem bir öngörünüz varsa onu kaynak göstererek bize izah edin. mesela şu hissenin, şu sektörün yükseleceğini düşünüyorum şundan şundan vs. gibi. veya örnek spor hisselerinde şampiyonluk belli olmadan çıkın, çünkü her sene aynı şey oluyor deseniz insanlar da bunu görse size hak verseler kötü mü olur ? yoksa şunu aldım parayı vurdum oradan çıktım şunu aldım oradan da köşe oldum. vs. bunların kime ne faydası var ? yatırım tavsiyesi değildir.
    Bas git be,hangi hisselere övgü düzdünki,hepsini kötüledin en fazlada sportifleri

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,535
    TS'de guya operasyon yaptılar dökmek adına 2.43 açtıktan sonra 2.31 yaptırdılar,çünkü tahtacı fena yakalandı elinde mal yoktu,şu sıralar 2.50 üstünde.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,535
    2.58 tavanı,tavanı bozup tekrar yapıyor,tahtacı milletlen egleniyor,2.5 tl sportif hisse olurmu,en azından karga sporun fiatı kadar olması lazım,zamanında bu onun çok üstündeydi...ytd.

6.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Bas git be,hangi hisselere övgü düzdünki,hepsini kötüledin en fazlada sportifleri
    Yönetime hakkınızda gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Bir daha bana laf yetiştirmeyin, muhatap olmayın. Öyle nal toplarsın vs. diyerek benim yazılarım hakkında yorum yapmayın. İşinize bakın.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,535
    Yönetime hakkınızda gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Bir daha bana laf yetiştirmeyin, muhatap olmayın. Öyle nal toplarsın vs. diyerek benim yazılarım hakkında yorum yapmayın. İşinize bakın.
    Tmmm...investingtede vardın oradan afaroz edildin galiba !!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,535
    TS tavanamı gidiyor,eğer çekerse 3 tavan olur tavan fiatı 2.80- 2.75 gösterdi,tabiki iyi bir kar sayılır,bu yükselirken bjk hızlan düşüyordu,dün o 7.70 idi düştüğü yer bugün 7.08 aynen ts sat bjk al...ytd.

Sayfa 914/940 İlkİlk ... 414814864904912913914915916924 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •