Sayfa 914/999 İlkİlk ... 414814864904912913914915916924964 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 7,305 - 7,312 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Aslında yapılan bu swap kısıtlaması yabancıya yaramayacak mı? Yüzde 65 hisse var ellerinde BIST’te. Sağlam bir çıkış yapıp TL’yi de dolara döndürdüklerinde ve swap kısıtı da kalktığında dolarda artış olursa hisseleri yok parasına alabilirler, buna karşı bir önlem alınır mı? Yanlış mı düşünüyorum.

2. bu piyasalarla kavga etmeyeceğiz söylemi nereye kayboldu acaba? şimdi kavga etmemiş mi oluyoruz merak ediyorum,dolar long olunmasın diye gecelik faizleri 400 lere vurdurmanın mantığı nedir allah aşkına rezervin erimiş bitmiş,yapısal hiçbir adım yok,jeopolitik riskler güncelliğini koruyor,yerli dövizde tarihi zirveye gitmiş,dünyanın en yüksek 3.faizine rağmen kuru tutamıyorsan belki de tutmaman gerekir dostum.son parti sattıklarımın yerine düşükten toplamaya devam ediyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    35.5
    Gönderi
    578
    Tokat manyagı yaptı merkez benjoyu,5.80 den 5.46 3 günde geri aldı bütün kazançları malüm...

4.  Alıntı Originally Posted by OKTAY Yazıyı Oku
    Tokat manyagı yaptı merkez benjoyu,5.80 den 5.46 3 günde geri aldı bütün kazançları malüm...
    Durum şuna benziyor.
    200bin tl piyasa değeri olan bir aracınız var.
    Acil para lazım 100bin ₺ civarı.
    Kredi veren kimse yok hiç likit de yok.
    Aracı 150bin koyarsanız ilana hemen satılır.
    Kazanan mı olurdunuz kaybeden mi kim bilir

5. öyle tahmin ediyorum ki yabancı bugünün acısını çok fena çıkartacak,kesinlikle 7 liralar filan yalan olacak bu kez 8-9 nereye vuracaklar allah bilir,arjantin gibi 50 faiz vereceğimiz günler de gelecek 1 hafta da allak bullak oldu piyasalar.

borsada %25 yetmedi...Yarın bir HSBC yoklaması yapalım

7.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Ben de HSBC premier'im ama benim mt bunu teyit edemiyor.

O/N lar bile mx 17% diyor.

Dcd bugün usd- tl yönü spota 110 veriyormus haftalik...

Syg,
    Yarın net öğrenip yazarım bende çalışıyordum hsbc ile sonra değiştirmiştim .
    Hsbc bu aralar devlet tahvilide tavsiye edip aldırıyormuş kazancı yüksek diye ..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    İşbankası ve İş yatırım tamamen farklı kurumlar uygulamalarıda farklı malesef. İşbank'tan hisse almaya kalktığınızda nakit istiyor ve paranıza bloke koyuyor. 2 günlük nemalanmadan mahrumsunuz yani. Likit fonu teminat kabul etmiyor. Geçen T+1 fon aldım otomatik repo yaptı %8 repo oranıyla.
    Farklı haklısınız ama mt ye özellikle sordum burda bir arkadas sorunca işyat hesabı olmayan gidip repo yapabilirmi diye yapar dedi ..
    %8 çok az değilmi .Viop neması bile %17 kusur işyatda .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 914/999 İlkİlk ... 414814864904912913914915916924964 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •