Sayfa 914/1001 İlkİlk ... 414814864904912913914915916924964 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 7,305 - 7,312 arası.

Konu: PARA PİYASASI FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    USDTRF kodlu fon. Borsa yatırım fonu hisse gibi alıp satabilirsiniz. Hisse senedi komisyonu ödemeniz gerekecektir alım satımda. Ayrıntılar aşağıda.

http://www.dolartr.com/dolar-borsa-y...fonu-bilgileri
    Cevap için teşekkür ederin sayın admustafa, fakat benim aradığım tefasta işlem gören bir fondu, sanırım komisyon ödemeden döviz işi olmuyor

2. teşekkürler

3.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    bir sey dikkatimi cekti YFV alımında +1 oldugundan ,vakıfdan ve teb den alım girdigimden ,mevcut parayı nemalandırmıyor ,sadece bu fonda boyle ,dikkat edin
    Sukuk fonlarında nemalandırma yok ilk gün sıfır getiri oluyor aynen.

4.  Alıntı Originally Posted by md1 Yazıyı Oku
    Güzel bir çalışma yapmışsınız. Ama ADP Banka Endeksi Hisse fonu gözüküyor. XBank endeksi 30/5-06/08 arasında %22.5 getirmiş gözüküyor. Bir de 30/5'te al gözüküyorsa, fonu 31/5 fiyatı ile alabileceksiniz (o gün büyük artış olmuş) bu durumda fonun getiri %22,6'ya düşüyor. Ama yine de hisse takibi yada hisse alım satım komisyonu olmadığı için fon daha iyi diyebiliriz
    Dediğiniz gibi sinyalin geldiği gün bu fonu almak mümkün değil. Yine de fon performansı birebir endeks korelasyonunu (hatta daha iyi getiriyi) temsil ediyor.

Söylemek istediğim asıl şey fonların belirli dönemlere ait getirilerine değil de (mesela ADP aylık bazda % 8 kaybettirmiş) kurmuş olduğunuz sisteme göre gerçekleşmiş olan getirilere odaklanmak lazım. Bu kapsamda yanlış anlaşılmasın ama TCD bana göre değil, çünkü neye göre nasıl kazanç sağladığı konusunda hiç bir veri yok. Oysa verdiğim örnek tamamen rasyonel ve size ait bir stratejinin ürünü. Söz temsili yarın TCD değeri 1.123456 olarak açıklansa kime ne diyebilirsiniz ki ?! Velevki dediniz, adam da size demez mi lahanayı yerken kıtır kıtır sapına gelince mee...

Der.

5.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    Dediğiniz gibi sinyalin geldiği gün bu fonu almak mümkün değil. Yine de fon performansı birebir endeks korelasyonunu (hatta daha iyi getiriyi) temsil ediyor.

Söylemek istediğim asıl şey fonların belirli dönemlere ait getirilerine değil de (mesela ADP aylık bazda % 8 kaybettirmiş) kurmuş olduğunuz sisteme göre gerçekleşmiş olan getirilere odaklanmak lazım. Bu kapsamda yanlış anlaşılmasın ama TCD bana göre değil, çünkü neye göre nasıl kazanç sağladığı konusunda hiç bir veri yok. Oysa verdiğim örnek tamamen rasyonel ve size ait bir stratejinin ürünü. Söz temsili yarın TCD değeri 1.123456 olarak açıklansa kime ne diyebilirsiniz ki ?! Velevki dediniz, adam da size demez mi lahanayı yerken kıtır kıtır sapına gelince mee...

Der.
    tcd fonunun sadece yükselişe odaklı veya bist 100 ile korelasyon halinde hareket eden bir fon olduğunu düşünmüyorum. muhtemelen orta vadeli yükseliş potansiyeli olan veya düşüşlere de poz açan bir yönetimi var.

yine de risk pirimi yüksek olduğundan temkinli yaklaşıp takip etmekte fayda var. en kötü portföyünüzün %10unu yatırabilirsiniz.

6.  Alıntı Originally Posted by blade Yazıyı Oku
    tcd fonunun sadece yükselişe odaklı veya bist 100 ile korelasyon halinde hareket eden bir fon olduğunu düşünmüyorum. muhtemelen orta vadeli yükseliş potansiyeli olan veya düşüşlere de poz açan bir yönetimi var.

yine de risk pirimi yüksek olduğundan temkinli yaklaşıp takip etmekte fayda var. en kötü portföyünüzün %10unu yatırabilirsiniz.
    İçeriğinde % 75 hisse olan bir fonun satış valörünün 1 gün olması, fonun oldukça agresif yönetildiğine işaret eder üstadım.

Alıntı Originally Posted by blade Yazıyı Oku

Yuzde 75 deyim gpg gelsin yarin onu da dayayacagim

8.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Yuzde 75 deyim gpg gelsin yarin onu da dayayacagim
    dostum gerçekten büyük cesaret. ben bu gün itibarıyla yüzde 50 yaptım. daha da üzerine koymam kolay kolay. çünkü kafam rahat etmez. ama diğer yandan da çok risk, çok kazanç. inşallah her şey çok güzel olur, hepimiz kazanırız, selamlar.

Sayfa 914/1001 İlkİlk ... 414814864904912913914915916924964 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •