Sayfa 914/946 İlkİlk ... 414814864904912913914915916924 ... SonSon
Arama sonucu : 7566 madde; 7,305 - 7,312 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    banka kuruldu gm de atadıalr albarakadan personel alımı devam ediyor ama banka kurmak kurtarmaz ki bu kurumu ne yapacak kurumun elinde kalan evleri mi satın alacak onun yerine devlet alsın uygun fiyattan satsın yada sosyal konut lojman olarak kiraya versin
    O konuda anlaşamadılar diye duydum.Zira bizim cevval inşaatçılar evlerin çok aşırı iskontolu satılmasına karşı çıkıyorlarmış , zira o evler o fiyattan satılırsa uzun süre ev piyasasındaki fiyatlara zam yapamazlarmış mış mış mış.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

2. gösterge faizi 26.18 vurmuş
    cds 500 üstüne oturacak
    dolar diyorki “bırakın gideyim”
    devlet diyor yok.
    tahminim haftabaşı yönünü belirleyecek.

3. Ekgyo ile zamanında rallide herifle jöleli milleti üterken endeksi çok tuttular. Bi zahmet düşüversin bu zamanlar keza aselsanda millete 47 TL den kitledikleri aselsan hergün %2-3 ekside 10 TL altına doğru gidiyor.

Bu dönemde bademlere güvenipde hisse alanlara Allah sabır versin daha çok sabra ihtiyaçları olacak.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    bu arada takip ediyormusunuz bilmiyorum ama kamunun kurumu olan ve borsada işlem gören ekgyo hergün batıyor bi duyum alan var mı battı mı bu kurum
    2017 ortalarında bu hisse ile ilgilenmiştim birkaç al sat da yaptım. Az bir kar etmiştim.
    Bu forumlarda teknik analiz yapan bir üyeye teknik analizini yorumlamasını istemiştim.(nikini hatırlamıyorum )
    O zaman hisse 3 TL seviyelerinde idi. 1,67’ye geri çekilme olacak sonra tekrar bakılır demişti.
    Yarı yarıya düşüş öngörmüştü. Ben de bilgisine güvendiğim için bu hisseye bulaşmadım.
    İyi ki de bulaşmamışım. Her kimdeyse allah ondan razı olsun.

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    O konuda anlaşamadılar diye duydum.Zira bizim cevval inşaatçılar evlerin çok aşırı iskontolu satılmasına karşı çıkıyorlarmış , zira o evler o fiyattan satılırsa uzun süre ev piyasasındaki fiyatlara zam yapamazlarmış mış mış mış.
    bıraksınlar ellerind epatlasın ****lerin ver diyorsun vermezler sus diyorsun susmazlar hergün ağlıyorlar
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by erdixx Yazıyı Oku
    %1.2 endeks toparladı bizim dolarda iyice saldı kendini valla kaç gün daha sabah 6,08 akşam 5,99 yapar bilmiyorum ama sıkmaya başladı =)
    sabahları türkiyenin acı gerçekleri,
    seans açılınca kapanışa kadar bizans oyunları

TRUMP OTOMOBİL İTHALATINA TARİFELERİ ERTELEMEYİ PLANLIYOR -BN
    şimdide trump çaktı dolara
    bir halt olacağı yok.

bakan çıkıp konuşmazsa zor yeşerir
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 914/946 İlkİlk ... 414814864904912913914915916924 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız