Sayfa 914/1000 İlkİlk ... 414814864904912913914915916924964 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 7,305 - 7,312 arası.

Konu: Vıop XLI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    Ne varsa eskilerde var yine. Jesse livermore indikatörleri halen çalışıyor demekki. Mart ayında deftere ereğli için şöyle bir not düşmüşüm:

Şu ortamda karın %90'ını temettü dağıtıyor olması, isdemir ile birlikte fiyatının abartılarak köpürtülmesi, kardemirin de bu furyada temettü vereyim de daha güzel pazarlanayım istegi. Tepe çalışması bunlar. Demir çelik'ler toplu speküle ediliyor. Jesse Livermore abimiz olacaktı ki vuracaktı tepeden 1000'er short Temettü ertesi iki gün artı olurlar, zirveleri de oralar olur muhtemelen.

Yüksek kur yüksek büyüme ihracatçı şirket furyasının pek bir ömrü kalmadı. Globalde de çarkları yavaslatacaklar.

2.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Şok Markette köftelik bulgur 7,95 TL şuan almak isterseniz,

https://www.akakce.com/brosurler/sok...rsatlari-20787
    Sağolun.

Ekmek yerine ince bulgura alıştım, ben Şok'dan bakayım, tarım kredide de fiyat hesaplıydı.

İnce bulguru kaynar su ile bir miktar ıslatıp sonra kıyma ve baharat ile yoğurup mikrodalgada 3-4 dakika yüksek derecede ısıtınca gerçekten güzel bir yiyecek oluyor. Bunun için ufak borcam kap gerekir. Hatta hafta sonu Migros Köfte'de 2'incisinde indirim yapmış onları bulgur ile tekrar yoğurup yaptım gayet güzel oldu. Tavada ve ızgarada illa sert kısımlar oluyor, bu şekilde lokum gibi oluyor.

Ton balığını da önce şehriyeyi kavurup sonra biraz baharat ve sarımsak atıyorum sonra bir paket ton balığını ilave ediyorum.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Bilanço sismelerini nereye koyacaksınız peki? Hasilatlar iki kat üç kat olmuş dolar bazlı da diplerde kağıtlar.. kağıtlar toplu dışarıda mal kalmamış bir lot iki lot oynuyor. sermayeler daire parası değil. Çıkmayıp ne yapacaklar?

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Bu hisse 1-2 sene önce 1,60 tl cıvarı idi güncel fiyatı 88,95 oldu.
    Böyle fiyatı şişirilmiş çok küçük şirket var.
    Buyrun alın siz mani olan yok.

Ytd

4. Dolar bazlı dibi 0.20 olan kağıt simdi 5.15... bunu kastetmedigim cümlenin içinde geçiyor.
     Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku

Bu hisse 1-2 sene önce 1,60 tl cıvarı idi güncel fiyatı 88,95 oldu.
    Böyle fiyatı şişirilmiş çok küçük şirket var.
    Buyrun alın siz mani olan yok.

Ytd

5.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Sağolun.

Ekmek yerine ince bulgura alıştım, ben Şok'dan bakayım, tarım kredide de fiyat hesaplıydı.

İnce bulguru kaynar su ile bir miktar ıslatıp sonra kıyma ve baharat ile yoğurup mikrodalgada 3-4 dakika yüksek derecede ısıtınca gerçekten güzel bir yiyecek oluyor. Bunun için ufak borcam kap gerekir. Hatta hafta sonu Migros Köfte'de 2'incisinde indirim yapmış onları bulgur ile yoğurup yaptım gayet güzel oldu. Tavada ve ızgarada illa sert kısımlar oluyor, bu şekilde lokum gibi oluyor.

Ton balığını da önce şehriyeyi kavurup sonra biraz baharat ve sarım sak atıyorum sonra bir paket ton balığını ilave ediyorum.
    Bu sulu köfte,bazı yörelerde yuvalama,bazıları köfteli çorba diyor.
    Limon ve yumurta ile terbiye ederseniz farklı lezzet alabilirsiniz.(rahmetli annem böyle yapardı)
    İnce bulgura öğre derdi annem.
    Son düzenleme : dva glaza; 20-06-2022 saat: 23:20.

6. Halka açıklığı 100 milyon dolar altı olan ile gerçek yabancı ilgilenmiyor.

Çok parası olan tümünü alabileceği hisselerde spekülasyon yapıyor ama sonradan elinde kalabiliyor.

Birileri ISGYO'da belki bir şey yapıyor ama KAP'dan arada Anadolu Sigorta sattı diye haber geliyor, kendine yanlış hisse seçmiş olabilir.

Öte yandan BIST duyurularını şu sıralar takip etmek lazım belki BIST30'a sokar. 3. dönem için değişiklikler yarın açıklanabilir 10 gün önce açıklanıyordu.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Dolar bazlı dibi 0.20 olan kağıt simdi 5.15... bunu kastetmedigim cümlenin içinde geçiyor.

Benim yazdığım bu tür küçük fiyatları aşırı şişirilmiş şirket hisseleri.
    Bankalar haricinde ucuz hisse yok .(bence)
    Ucuzsa da vardır 1 sebebi.

Ytd

8.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Sağolun.

İnce bulguru kaynar su ile bir miktar ıslatıp sonra kıyma ve baharat ile yoğurup mikrodalgada 3-4 dakika yüksek derecede ısıtınca gerçekten güzel bir yiyecek oluyor. Bunun için ufak borcam kap gerekir. Hatta hafta sonu Migros Köfte'de 2'incisinde indirim yapmış onları bulgur ile tekrar yoğurup yaptım gayet güzel oldu. Tavada ve ızgarada illa sert kısımlar oluyor, bu şekilde lokum gibi oluyor.

Ton balığını da önce şehriyeyi kavurup sonra biraz baharat ve sarımsak atıyorum sonra bir paket ton balığını ilave ediyorum.
    Sizde sağolun, mantıklı bir yaklaşım, bazı ürünlerin fiyatları çok dengesiz bir hal aldı, eskiden bir mahsülün yenisi çıkınca fiyatı ucuzlardı şimdi yenisi çıkan ürün pahalanıyor, eskilerin ucuz kalması sanırım stok maliyeti ile ilgili
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Sayfa 914/1000 İlkİlk ... 414814864904912913914915916924964 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •