Originally Posted by myfinans Dont cry for me argentina Artık bu şarkıyı söyler dururum. Eva Peron hayranlığı mı başladı üstadım
Originally Posted by myfinans Dolar başlığı iyi para eder ona bir gözatın Hisse.net daha bir para eder sanki
Originally Posted by admustafa Newstr size kuruş koklatmaz DH sıcak fırsat takipçisi o Ev isi araya girdi koptum Bende normalde sicak firsatlari iyi takip ederim...
Originally Posted by myfinans Dolar başlığı iyi para eder ona bir gözatın Dolar basligina gireni yiyorlar bana o basligi kaptirirlarmi hic 😃😃😃
Originally Posted by admustafa Hisse.net daha bir para eder sanki Ya kafami karistirmayin ustadim Bu baslik acilirken kurucu uye degilmiydim... Diger basliktan benim yuzumden kovulmamismiydik Daktira topugum agriyor demistim deeee Parami verin hacilar...karaambar uyelerini yigarim buraya 😃😃😃
Originally Posted by Webster Dolar basligina gireni yiyorlar bana o basligi kaptirirlarmi hic 😃😃😃 Açıldığı yere gelemiyor bir iki konudur Herkes dolarda bi biz giremedik şu dolara
Originally Posted by admustafa Eva Peron hayranlığı mı başladı üstadım Değişken fonlar Arjantin rüzgarı yüzünden eksi yazarsa bu şarkıyı söyliyeceğim
Originally Posted by Webster Ya kafami karistirmayin ustadim Bu baslik acilirken kurucu uye degilmiydim... Diger basliktan benim yuzumden kovulmamismiydik Daktira topugum agriyor demistim deeee Parami verin hacilar...karaambar uyelerini yigarim buraya Pala'ya müracaat ediniz
Forum Rules
Yer İmleri