Sayfa 916/1044 İlkİlk ... 4168168669069149159169179189269661016 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 7,321 - 7,328 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Eline sağlık üstadım, zor hisse önceden kalma az bir lot var. Formasyonu çalıştırırsa 19.50 üzeri 21 gibi bir rakama ulaşabilir ilk etapta.
    diye düşünüyorum.

Gidecekse sözleşmiş gibi hepsi gidecektir...

Bu sektörün bir korkaklığı var gibi. Hep birlikte olmadan hareket etmeye korkuyorlar...

Sanki gerçek hareketler değil de, sunî hareket ediyorlar izlenimi oluşturuyorlar bende...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Bu da benzer ama hafif farklı bir grafik... Relative Performans...

3. Sayfa 915 te takıldı.

4. Cümleten iyi geceler diliyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
    Oooo gece mesaiye kalanlar varmış. Bakalım bugün saat kaçta düşecekler başlığa. (Bizde kaaave müdavimleri gibi olduk. Anasını satym. Evden kaaveye, kaaveden eve gibi. Dön dolaş aynı şey)
    Değişik şeyler denemek lazım. Kendimize yeni icatlar bulmak gerek. eski procelere mi gözatsak bilemedim. Neyse başlık sakinleri gelsinde bi hele bakalım duruma..
    Ben buralarda olucam. Sanırım. Emin değilim. Acaip bi enerji patlaması var. Biri beni durdursun
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Oooo gece mesaiye kalanlar varmış. Bakalım bugün saat kaçta düşecekler başlığa. (Bizde kaaave müdavimleri gibi olduk. Anasını satym. Evden kaaveye, kaaveden eve gibi. Dön dolaş aynı şey)
    Değişik şeyler denemek lazım. Kendimize yeni icatlar bulmak gerek. eski procelere mi gözatsak bilemedim. Neyse başlık sakinleri gelsinde bi hele bakalım duruma..
    Ben buralarda olucam. Sanırım. Emin değilim. Acaip bi enerji patlaması var. Biri beni durdursun
    Hayırlı günler Selim...

Enerjine hayranım. Allah daim etsin...

Sakın yanlış işlerde kullanmayasın...

7. iyi hafta sonları.

Biz gece buradaydık ta erken yatan arkadaş bayağı enerji toplamış.

8. Kahverengi kanal orta kesikli çizgi.
    Son düzenleme : Dandanakan; 09-07-2023 saat: 21:55.

Sayfa 916/1044 İlkİlk ... 4168168669069149159169179189269661016 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •