Originally Posted by tidebringer Bugün herkes jetonunu sağ salim kârla alıp palayı tırtıkladı heralde Benim onslar duruyordu bakmadım bile sağlam çakmış oradan bana.
tribün fena değilmiş haftaya 3.5 gün sıkıntılı
Originally Posted by Zinedrimed Benim onslar duruyordu bakmadım bile sağlam çakmış oradan bana. sağlam soktular pardon düşürdüler Dolar 19.9660 20.1610 Euro 21.9330 22.1850 yalnız şu resmiyede rastlarsa acayip çıkar
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by *Bozkurt 5692 den tüm şortlarımı kapattım, şort ilen bağım kalmamıştır Yarasın ..
kötü alışkanlık edindi artık karanlıkta sokuyor ..kaç oldu fantazi yapıyor pşt
SPOT kapanış, bu Spot da açığa satış olmadıkça hep böyle alttan eşleşmeler ve kötü kapanışlar olacaktır!
Originally Posted by bahriyeli kötü alışkanlık edindi artık karanlıkta sokuyor ..kaç oldu fantazi yapıyor pşt 3 gündür yapıyor
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Originally Posted by ayhan53 sağlam soktular pardon düşürdüler Dolar 19.9660 20.1610 Euro 21.9330 22.1850 yalnız şu resmiyede rastlarsa acayip çıkar Hayatta stopsuz işlem yapmam. Elimde baya kontrat vardı, borsadan sıyırdık ama buradan sağlam geçirmiş. Kısmet, bugün de kürek günü belli olmaz belki alırız geri.
Forum Rules
Yer İmleri