Originally Posted by admustafa 1 K evye 600 TL'de batarya Eca mi???
Originally Posted by Webster Eca mi??? Evye Schock batarya artema banyo termostatlı ECA
Originally Posted by admustafa Üstadım ben açın size dedim konuyu açmadınız Şimdide hasılata ortak olmaya çalışıyorsunuz Iyi de ben hepimizi dusundum Basligi bir bankaci acarsa hasilat daha cok olur diye dusundum...burasi chip formumu ki yazilimger acsin basligi
Originally Posted by admustafa Evye Schock batarya artema banyo termostatlı ECA O termostatli cok guzel duruyor suan 1k
Originally Posted by admustafa Bayram tatili birleşmedi açık olması gerekiyor. İyi bayramlar birisi hastaneler kapaki demis yarin hasteneye gitmem gerek. Nobetci dr varmi forumda
Originally Posted by paramanya birisi hastaneler kapaki demis yarin hasteneye gitmem gerek. Nobetci dr varmi forumda Gecmis olsun sikinti nedir??? Selcuk abim giderken yerime bak demistide
Originally Posted by Webster Gecmis olsun sikinti nedir??? Selcuk abim giderken yerime bak demistide Saol.webs,dolgu disim vardi kavurma yiyince dislerin arasina kacti bosluk olustu yandan hava alinca sizliyor.
Originally Posted by Webster O termostatli cok guzel duruyor suan 1k Ev değiştirip değiştirmeyeceğinize göre karar verin Termostatlı batarya rahat oluyor ilk ayarlamadan sonra Hansgrohe'den falan sakın bahsetmeyin müdüre
Forum Rules
Yer İmleri