Sayfa 918/1019 İlkİlk ... 4188188689089169179189199209289681018 ... SonSon
Arama sonucu : 8151 madde; 7,337 - 7,344 arası.

Konu: Viop XLV

1.  Alıntı Originally Posted by cash_is_king Yazıyı Oku
    Vay arkadaş. Türkiye'nin Gamestop'u diye haber olduk Bloomberg'e.

https://www.bloomberg.com/news/artic..._medium=social

Turkey’s Most Valuable Stock ‘Too High’ After GameStop-Like Surge
    Sasa’s surge has made it too expensive to buy, chairman says
    Analysts unable to explain polyester firm’s skyrocketing price
    bu salakların yazdığına inanacak olsak, sasa hakkatten çağrı gibiler yüzünden yükseldi diyecez.. oysa taşınan short pozisyonlar öyle ahım şahım bi büyüklüğe ulaşmadı hiç bi zaman.. birileri tahtaya girdi parayı koydu, öyle yükseldi.. cold cash.. başka türlü yükselmez.. kimse satmayınca takas üzerinde kontrol sağlandı, ondan sonra küçük para girişleriyle büyük sıçramalar olur, işte o noktada shortçular yakıt olmuştur bi miktar..

ama gamestop işiyle alakası yok, benzeteceksek tesla olabilir, orada da ilhan mask mal satmış, benim şirket bu parayı etmez demişti ve üstüne tesla 3x daha yapmıştı

2.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    bu salakların yazdığına inanacak olsak, sasa hakkatten çağrı gibiler yüzünden yükseldi diyecez.. oysa taşınan short pozisyonlar öyle ahım şahım bi büyüklüğe ulaşmadı hiç bi zaman.. birileri tahtaya girdi parayı koydu, öyle yükseldi.. cold cash.. başka türlü yükselmez.. kimse satmayınca takas üzerinde kontrol sağlandı, ondan sonra küçük para girişleriyle büyük sıçramalar olur, işte o noktada shortçular yakıt olmuştur bi miktar..

ama gamestop işiyle alakası yok, benzeteceksek tesla olabilir, orada da ilhan mask mal satmış, benim şirket bu parayı etmez demişti ve üstüne tesla 3x daha yapmıştı
    Katılıyorum. Gamestop'a benzemiyor. Ama Türkiye'nin sözde en değerli şirketinin böyle haber olması kötü.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by rebelyus Yazıyı Oku
    Bekliyoz bu kadar basit bir dusus dususten saymiyoruz
    Benim sistem iptal düşmeyecem diyor. Evadiyelik koydum biraz hisse geri gelirse çağırın beni alırız biraz.

4. EREGL ne oldu steel indeks resesyon FED faiz artışı falan..
    Katır gibi sürüyorlar..

60 70 tl suyun içinde
    100 tl hedefim var.

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

hsbc akşam genel pastada yer alır
    at izi it izi karışmış durumda
    Global de sabah açılışta aldı resmen taban olmasın diye yazılmış 2m lot.. Bence HSBC dekilerin ordinosu o da

6. TKFEN, ULKER, VESTL tarafından yürüdü.

TKFEN'de bence hisseleri almak isteyecekler, APS'ye göre hacim az.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

(=) ABD'de GSYH yılın üçüncü çeyreğinde yıllıklandırılmış olarak yüzde 2,9 arttı...

Böylece ABD'de ekonomisi yılın üçüncü çeyrek döneminde tahminlerin üzerinde büyüme gösterdi. ABD ekonomisi yılın ikinci çeyreğinde yüzde 2,6'lık büyüme kaydetmişti.

Diğer taraftan ABD'de kişisel tüketim harcamaları 3. çeyrek dönemde %1,7 artış kaydetti.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Taşınan Açıklar da genelde artış olmasa da bazılarında olmuş, EREGL DOHOL PETKM KRDMD de kayda değer taşınma gerçekleşmiş,

Sayfa 918/1019 İlkİlk ... 4188188689089169179189199209289681018 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •