Devlet sonsuza kadar kkm fonlayabilir mi ?
Hazine merkeze devrrtti
Peki kkmci masadan niye istenmiyor da ddkkm ci isteniyor ne bu dolar askısı. Açıkçası bana mantıklı gelmiyor bilemedim.
Teorik olarak merkez sonsuz fonlayabilir mi ? Olabilir mi ben bilmem o kadar ayrıntısını mevzuatini.
Velhasıl dayı yoktan var edildi tanrı gibi yoktan varlığa..
Parametreler belli iken yaratılış devam edebilir mi ediyor demek ki ve cari acik kazanılan perelerle roketliyor var ki roket ve sonsuz cari açık verilebilir mi ?
Dayı veriliyor demek ki bize ne adios dayı aklını alırlar.... Matematik bilenler kartonda yatiyor efendim ekşi rezervasyon bilmem ne..
Bu işler bele dayı açık pozisyon ve apaçık sortsuz denizde yüzmek gibisi yok ..
Adios 777
2000 borsada bu durumu gördük düşüş imkansız dedik.
ev araba arsa borsa faktoring ne bulursan al tl de durma dedik.
O zaman bizimle dalga geçtiler buradaki ekonomi prof ları. pd/dd fk lar efendim maliyetler phillips eğrisi asgari ücret işsizlik ilişkisi falan ahkam kestiler.
Hala nakitte bekleyenler yakında kıçındaki donu da kaybederse ya donu olmayanlar diye yazmasın kimse artık.
Bu mantıkla bakarsak merkez direek hisse senedi de alabilir. Sonuçta 100 milyarlarca canlı akıyor.
Ha oraya akmış ha buraya yazar geçer.
Adios 7838
Diğer mantıkla bakarsakta biri döviz aldığında her türlü merkez satıyor . E sonuçta aynı yere zararı var. Dayı her türlü ucuz kredi gördün mü Alcan..
Efendim borç alan emir alır hasstr la borç alan abat oldu parası olan Clio alamaz hale geldi...
80 binden 10 tane egea alan 10 milyonluk oldu almayan 1 egea alamıyor
La aklonixi alırlar Galata babkerleri ile oyun olmaz.
Adios 789
Peki 1 milyon dolarlık soru dayı
Market bu şekilde ise bu VOB niye var enayileri soymak için mi ?
Adios 8899
Yer İmleri