Sayfa 92/1004 İlkİlk ... 42829091929394102142192592 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 729 - 736 arası.

Konu: Viop LIII

Herşey dahil kim biz kim
    Çadır kurdum sinopta deniz kıyısona
    Tuvalet ve duş parasıda vermiyorum. Direk denize
    Gündüzleri cami etraflarında sinop ara sokqklarında dolanıyorum.
    Hayr yapıp pilav tavuk döner lokma topluyorum.
    Sokak aralarında davul zurna sesi duydum mu hemen dalıyorum
    Her sünnette kıyma üstü pilav ayran lokma dağıtıyorlar 15 dakikada bi uğrayıp 2-3 tabak alıyorum.
    bir halt olacağı yok.

2. yavuz Ayhan Başkan da Sinop'ta istersen git yanına ama hava kararmadan git. Sakın odaya çıkma.

3. yavuz gideceksen çayını demle termosa koy öyle git. sen çay içtin mi adamın maaş biter

4. forumda kimse yoksa yarın yükseliş vardır. aşağı yada yukarı ekşin varken burası ana baba günü gibi oluyor

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Para kazanmak isteyen bozkuşun küreye baksın. Kürenin neresi olduğunu tarif etmeme gerek var mı
    Puahahahhahsh
    Dayucuğum bişii farketmiyon nu bende seans içi pek takılmıyorum artık buralara, çuvalda bekleşiyoruz...
    Ralliyi türübünden izliyoruz konu komşu tüm mahalleli olarak şaka bi yannı benim mahdum a bırakıyorum tezgahı yavaştan, yaşı güccük, endekis düşerken malda yakalansada sıkıntı olmaz ona
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Puahahahhahsh
    Dayucuğum bişii farketmiyon nu bende seans içi pek takılmıyorum artık buralara, çuvalda bekleşiyoruz...
    Ralliyi türübünden izliyoruz konu komşu tüm mahalleli olarak şaka bi yannı benim mahdum a bırakıyorum tezgahı yavaştan, yaşı güccük, endekis düşerken malda yakalansada sıkıntı olmaz ona
    Eskiden bura tepe diyordun esnaf da senin sayende para kazanıyordu. Ne zaman giyeceksiniz şortu konu komşu

Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Hadi iyisin işini bitirmiş gibi... İşi bittiyse fazla durmadan topuklar, akşam yeşil bile yanabilir...
    Şuan gümüş de kıpırtı başladı....
    Gümüşü alma nedenim... Viop 30kontratına bulaşmak istemiyorum... Perşembe asıl şov o gün olacak....

8. Dayucum ben de akşama hisse yok sabah uyandığımda açıyorum ekranı al sat al sat aynı hisse . Güccük güccük alıp satıyorum. Alpere günlük rapor veriyorum. Viob yok hiç anlamam bana ters geliyor

Sayfa 92/1004 İlkİlk ... 42829091929394102142192592 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •