Sayfa 923/999 İlkİlk ... 423823873913921922923924925933973 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 7,377 - 7,384 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. forumdaşlar vakıf birinci para piyasası fonuna bakıyorum, yalnızca 460 TL'lik alabilirsiniz diyor benim atladığım bir şey mi var neden daha fazla alamıyorum?

Bir de herhangi bir şey almasam param boştayken repo mu yapılıyor? yardımcı olabilir misiniz?

2.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    forumdaşlar vakıf birinci para piyasası fonuna bakıyorum, yalnızca 460 TL'lik alabilirsiniz diyor benim atladığım bir şey mi var neden daha fazla alamıyorum?

Bir de herhangi bir şey almasam param boştayken repo mu yapılıyor? yardımcı olabilir misiniz?
    En az 460TL'lik almalısınız olmalı.
    Mesela ICBC'de de en az 10 fon alınıyordu. 17küsür*10: 170tl küsür en az alım yapılıyordu.
    Daha fazla almayı denediniz ve olmadı mı?
    Ziraat Bankasında hesabınız var ise 1 fon bile alabiliyorsunuz.

3.  Alıntı Originally Posted by Purplee Yazıyı Oku
    En az 460TL'lik almalısınız olmalı.
    Mesela ICBC'de de en az 10 fon alınıyordu. 17küsür*10: 170tl küsür en az alım yapılıyordu.
    Daha fazla almayı denediniz ve olmadı mı?
    Ziraat Bankasında hesabınız var ise 1 fon bile alabiliyorsunuz.
    yok öyle olmadı 6. fon fiyatı ,55 küsür 460 tl lik veriyor ?? anlamadım maalesef.

4.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    yok öyle olmadı 6. fon fiyatı ,55 küsür 460 tl lik veriyor ?? anlamadım maalesef.
    Ellerindeki fon tükenince bu tür maksimum alış miktarları gözüküyor, birileri satınca rakam çoğalıyor, refresh ederek arada bir kontrol edin isterseniz. Ppf'ları ünlenince bulmakta zorlaştı haliyle. Eskiden maaş yatma günlerinde çok olurdu bu olay.

5.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    hallettim uygunluk testi falan teşekkürler. bakalım ne getirecek yarın göreceğiz artık

5. ve 6. fon arasında hangisi daha yüksek getiriyor bilen var mı?

Son 3 ayda birinci PPF

Son 1 ayda ikinci PPF

Sizce hangisini almak daha mantıklı?
    Son düzenleme : Batman; 27-03-2019 saat: 10:23.

6. Merhaba para piyasası fonları içerisinden en iyi getiri hangi bankanın fonu.İşbank para piyasası fonu iyi diye biliyorum bilen arkadaşlar yorum yapabilir mi?

7.  Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    öyle tahmin ediyorum ki yabancı bugünün acısını çok fena çıkartacak,kesinlikle 7 liralar filan yalan olacak bu kez 8-9 nereye vuracaklar allah bilir,arjantin gibi 50 faiz vereceğimiz günler de gelecek 1 hafta da allak bullak oldu piyasalar.
    Yabancı dayağı yedi ya, ya bi daha gelmez yakından bile geçmez, dışardan dolar gelmiyor diye anlaşırız yada 2. Ihtimal intikam için gelir, acısını çıkarır dediginiz gibi

8. Bugün aracı kurumlardan gecelik repo oranı alan büyüklerim komisyonla birlikte burada paylaşım yaparlarsa sevinirim.

Malum mevduat faizleri henüz yükselmedi. Şimdilik gecelik repo iyidir gibi duruyor...
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

Sayfa 923/999 İlkİlk ... 423823873913921922923924925933973 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •