Sayfa 924/1001 İlkİlk ... 424824874914922923924925926934974 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 7,385 - 7,392 arası.

Konu: PARA PİYASASI FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Blackhawk48 Yazıyı Oku
    GPG yerine TCD almış olsam ihya olacakmışım
    ısrarla almamak için tutuyorum kendimi.son 1 ay getirisi %10 gözüküyor korkunç yüksek,6 aylık karı 1 ayda vermiş nerydeyse,elinde olanlar hayrını görsün yarısını verse 3 aylık zarar oluşur o yüzden cesaret işi buralardan girmek onun yerine alımlara gpg devam ediyorum,ciddi düzeltme olursa haftalık bazda almayı düşünüyorum tcd'yi şimdilik izlemeye devam.

Okt - gpb -gpi - vk6

Portfoy

Duruma.gore gpg alacagim

SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Blackhawk48 Yazıyı Oku
    GPG yerine TCD almış olsam ihya olacakmışım
    Ama dedik hocam
    Sirf bir haftalik ortalamayi dusurmesi icin enaz uc gun eksi yazmasi lazimki yonetici buna musade etmez
    Bir haftadir 200 ustu duzenli gidiyor masallah

4.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Harika.....
    gerçekten öyle. Allah var, borsadaki dünkü düşüşten sonra küçük te olsa eksi olabilir diye düşünmüştüm. bu fon, bu şekilde devam ederse profosyonellikte ülkemizde bir ilke imza atar, atmasını da en içten şekilde diliyorum. çünkü biz küçük yatırımcılar, ister istemez portföyümüzü yönetirken hata yapıyoruz. Veysel bey, o gün biz bu fonu kendi paramızı yönetir gibi yönetiyoruz, çünkü bizler de birikimlerimizi buraya yatırıyoruz demişti. inşallah her şey, daha güzel olacak.

5. Arkadaşlar bir konu takıldı kafama. Herhangi bir fonun kendisine yatırılan parayı kaybetmemesi için reelde kazanç sağlamasa bile sanal olarak getiri göstermesi gibi bir imkanı teknik olarak var mı? Bunun bir kontrolü var mı? Bu şeilde davranılsa büyük bir risk alacaklardır ama sadece merak ettim.

Alıntı Originally Posted by gokborad Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bir konu takıldı kafama. Herhangi bir fonun kendisine yatırılan parayı kaybetmemesi için reelde kazanç sağlamasa bile sanal olarak getiri göstermesi gibi bir imkanı teknik olarak var mı? Bunun bir kontrolü var mı? Bu şeilde davranılsa büyük bir risk alacaklardır ama sadece merak ettim.
    Spk denetimi nasil atlanacak?

Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    gerçekten öyle. Allah var, borsadaki dünkü düşüşten sonra küçük te olsa eksi olabilir diye düşünmüştüm. bu fon, bu şekilde devam ederse profosyonellikte ülkemizde bir ilke imza atar, atmasını da en içten şekilde diliyorum. çünkü biz küçük yatırımcılar, ister istemez portföyümüzü yönetirken hata yapıyoruz. Veysel bey, o gün biz bu fonu kendi paramızı yönetir gibi yönetiyoruz, çünkü bizler de birikimlerimizi buraya yatırıyoruz demişti. inşallah her şey, daha güzel olacak.
    Diyorum ya
    Bir haftadir 200 ustu kapatiyor
    Uc gun ust uste eksi yazsa bile ortalama asla dusmez...kendime 3 gun siniri koymustum
    Bunu 1 hafta yapiyorum
    1 hafta arka arkaya ortalama oran ekside kalirsa cikacagim
    Syg

Bankaci ustadim
    Bakin tcd den cekindiniz
    Neler oldu

Sayfa 924/1001 İlkİlk ... 424824874914922923924925926934974 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız