Sayfa 924/1009 İlkİlk ... 424824874914922923924925926934974 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 7,385 - 7,392 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Biz Uyanık Türklere Yeni Şok :İran, Türkmenistan gazının İran üzerinden takas (swap) yöntemiyle Türkiye’ye ihraç edilmesine olumlu bakmadığını açıkladı.

http://www.hurriyet.com.tr/irandan-f...siyiz-40619209

İran kendisine rakip olacak bir ticari aktiviteye izin vereceğini sanmak aşırı romantizimdi...

Göreceksizin bu Tanap fantazimizde Rusyanın bir kataküllisi ile son bulacak ...

Milyarlarca Doları çöpe atmış olacağız...

Azerilerin Doğalgaz çıkardığıHazar Denizindeki yerlerde hem Türkmenistan hem Rusya hem de İran Hak talep ediyor...

21. yüzyıl açık-gizli bir çıkarlar savaşı ...

2. sn. selka şehtlik kavramına inanmam
    insanları savaştırabilmek için uydurulmuş bir tanımlama
    yoksa osmanlı ile akkoyunlu devleti savaşırken hangi tarafın ölenleri şehit..?
    ya da iran ırak savaşında hangi tarafın askerleri şehit, cevap 2 tarafın ise kavram anlamsızlaşıyor
    suriye ordusunda hristiyan askerler de var, müslüman olup devleti için ölenler şehit diğerleri kazan dibi mi..?

3.  Alıntı Originally Posted by best Yazıyı Oku
    sn. selka şehtlik kavramına inanmam
    insanları savaştırabilmek için uydurulmuş bir tanımlama
    yoksa osmanlı ile akkoyunlu devleti savaşırken hangi tarafın ölenleri şehit..?
    ya da iran ırak savaşında hangi tarafın askerleri şehit, cevap 2 tarafın ise kavram anlamsızlaşıyor
    suriye ordusunda hristiyan askerler de var, müslüman olup devleti için ölenler şehit diğerleri kazan dibi mi..?
    Sn.Best elbette şehitlik için benimde düşüncelerim var. Ben oraya şehitlikten ne anladığımı değil; toplumun ne anladığını yazmak istedim. İşin doğrusu birisi herhangi bir şekilde kutsalına laf söyledim diye, bana sataşır polemiğine karşı; sizin kadar açık sözlü olamadım...

Bu sebeble cesaretinizi tebrik ediyorum ve o konu ile ilgili kendi düşüncelerimi kendi özelimde bırakıyorum.

Bol kazançlar dilerim.

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    yapamazlar en azından biz batarsak bizimle beraber baya bir fon ve yabancı bankada güme gider
    başkan bu hafta 3.71 üzerinde gezinirse sonraki hedef 3.92
    sonraki ise BORA YAŞAR
    çok gıcığım bu ŞIHA

5.  Alıntı Originally Posted by eskilerdenwallace Yazıyı Oku
    başkan bu hafta 3.71 üzerinde gezinirse sonraki hedef 3.92
    sonraki ise BORA YAŞAR
    çok gıcığım bu ŞIHA
    bak şimdi müridi human01 yazar sayın bora yaşara nasıl öyle dersin diye
    )))))))

6. 3,70 civarı mı şuan kur

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. geçenlerde yabancı bir site linki atılmıştı orda bakiliyordu

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. USD 3.7016 vurdu çekti. gazamız mübarek olsun.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 924/1009 İlkİlk ... 424824874914922923924925926934974 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •