Ons altýnda sert düþüþ 1990 dolar cývarýnda,yani 150 dolar düþüþ,kriptolardada düþüþ,petrol önceden düþmüþtü![]()
Ons altýnda sert düþüþ 1990 dolar cývarýnda,yani 150 dolar düþüþ,kriptolardada düþüþ,petrol önceden düþmüþtü![]()
GAP orda duruyor.!!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyasý.!!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
[QUOTE=BOSPOROS;6648314]Gold
1.985,77 $/oz.
-0,92 %
17:21:17
Altýn soluksuz düþüyor.????
Acep sebebi nedir.????
/QUOTE]
esas altýnda quadruple top denilen dörtlü tepe oluþtu 2020 yýlýndan bu yana, her zaman rastlanan bir oluþum deðildir..
Engelli olmadan önce arabadan nefret ederdim. Fahri trafik müfettiþlerinden yediðim cezalar yüzünden. Gece karanlýðýnda kemer cezasý yedim. Plaka Konya olmadýðý için aylýk iki üç tane garanti geliyordu. En son býktým bisiklet ile gittim. Hala o ürperti tiksinti devam ediyor.
Akçay abi ne ballisin senin ki de suyun içine derin dalýþ yaptý. Bugün umut yok. Bugün gönüllü baðýþý yapalým kenara çekilelim modu var gibin.
Yer Ýmleri