Sayfa 93/946 İlkİlk ... 43839192939495103143193593 ... SonSon
Arama sonucu : 7566 madde; 737 - 744 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Hala güçlü bir devletiz. Bu kötü durumdan kurtulabiliriz.Ama ne yazık ki 4.5 sene secim yok

Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Merhaba arkadaşlar,
    IMF'in 240 milyar dolar vereceğini sanmıyorum bize.
    Belki bir 10 milyar dolar çıkarabilirler.
    O da talep olacak görüşme başlayacak vesaire...
    Bu koşullarda çok zor.
    Başlarında Arjantin gibi de bir dipsiz kuyu var.
    İyi pazarlar ve dinlenceler dilerim.
    Oyle bir para zaten imf de yok. Sinirsiz kaynaklari yok. Kotalari var. Bugunr kadar en yuksek parayi arjantin icin verdiler, o da sanirsam 56 milyar tl idi.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Oyle bir para zaten imf de yok. Sinirsiz kaynaklari yok. Kotalari var. Bugunr kadar en yuksek parayi arjantin icin verdiler, o da sanirsam 56 milyar tl idi.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Türkiye için gerekli basta jeopolitik olmak uzere ekonomik tavizleri almalari halinde 70 milyar usd'yi gozden cikarabilirler diye dusunuyorum

bu da yeterli bir rakam

kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by Arap Şükrü Yazıyı Oku
    Şahsen kenara koyup unutmak istediğim parayla Eurobond fonu alıyorum. Derdi tasası yok. Yalnız bildiğim kadarıyla bu fonların getirisi kısa/orta vadede dövizin altında kalırken, 5 yılda ancak yakalıyor. (Mesela Ak ve Yapı Kredi'ninkiler)
    Eurobond fonu cok kotu

Eurbond alin management fee vermeyin ayrica ne kadar getirecegi onceden belli olur

5.  Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    Gelelim dolara dolar 7.5 seviyelerini en ust lımıt budur. Bundan fazlası bizim için kol bacak kesmek olur .
    Benim klasik örneğimi vereyim yine ; Dün akşam saat 20 de 30 dairelik binanın Olağanüstü genel kurulu yapılıyor. Yönetici doçent arkadaşa bir edebiyat öğretmeni bayan komşu '' dolandırıcısınız '' diye bas bas bağırıyor. ( kalorimetresi bozuk olan bayana değiştirmesi söylendiği halde 2 aydır değiştirmemiş, yöneticide önceki tüketimi baz almış ) Yönetici sessiz yere bakıyor, çaresiz. Ben istifa ettim ve genel kurulu toplantıya çağırdım, ama sadece 5 kişi gelmiş, ben bu şartlarda çalışamam diyebildi.
    Sabredemedim bayana '' kişisel sorununuz için tüm binayı zora sokuyorsunuz , şikayetiniz varsa hukuk yoluna başvurun, çok çirkin ifadeleriniz var. Manevi tazminata konu olursunuz '' dediğimde kadın '' sözlerimi tekrarlıyorum, buyursun mahkemeye versin '' dedi. Yöneticiye biz şahitiz hakkını ara dediğimiz halde '' ben salakmıyım, mahkemeye gideyim '' dedi.
    Bu arada , marangoz ve oto anahtarcısı iki genç daire sakini '' Bizim zamanımızı çalıyorsunuz, aidat 500 hatta bin olsun, ne bu kardeşim profesyonel hizmet olsun '' demezler mi . Anladım ki bu ülkede dolar hakikaten çok ucuzmuş. Esnaf kan ağlıyor diyenlere artık inanmıyorum. Dolar 10 lirayı geçerse bu kesimim işi daha da süper olurmuş. Ezilen sabit gelirliler olacaktır.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Seçmen taşıma yahut silme gibi şeylere sözüm yok ama sandık kurulunun tutanağını kimse değiştiremez. Muhalefetin müşahitleri sağlamsa kimse oy çalamaz.
    sandık kurulunun tutanağını gecen secimlerde de kimse degistiremezdi

Simdi farkli olan ne?

Ahmetg Guest
    Hala anlamadılar ekonomik kriz yaşamadığımızı.
    biz anladik doviz piyasasi anlamadi

dolar hala surunuyor

Ahmetg Guest
    Dolar çıkmak istemiyor aslında ama ne yapsın arkadaş zorla 6.5 ' in üstüne git diyorlar.
    dolar neden cikmak istemiyor acaba?

Sayfa 93/946 İlkİlk ... 43839192939495103143193593 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •