Sayfa 932/999 İlkİlk ... 432832882922930931932933934942982 ... SonSon
Arama sonucu : 7986 madde; 7,449 - 7,456 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXIII

1.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Mağaza mağaza değişir mi onu siz şubenize sorun isterseniz kocaman afiş bile oluyor bunlarda .
    Kocaman afiş dedin aklima geldi, Nurettin'i bulan oldumu acaba ?

2. Sokak roportaji,

Ah cok pismanim diyor.

Yillarca bunlara oy verdim.

Peki bir sonraki genel secimlerde kime oy verirsin ?

Parti tercihim olmaz, bunlarin karsisindaki en guclu olan kimse ona verecegim.

Millet'e koyun dediniz koyduk diyenlerin en pisman olani bu adam olmali.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    bi cisim yaklaşıyor...

Putin’den Avrupa’ya tehdit: Çatışma mı istiyorlar, tamam o zaman

https://www.sozcu.com.tr/putin-den-a...iyorlar-p50617
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by cihangirkonya Yazıyı Oku
    Fırçalama değil her konuştuğumda küfür başlangıcına dönüyor. Sonra ses kaydı alıyorlar diye frenliyorum. Yoksa altyapılarından girip...
    Ben birinde Yurt içi kargo müşteri hizmetlerine yaklaşık 1 dakika sövdüm. Bı 9-10 sene oluyor. Şimdi siz bunu kayda alıyor musunuz dedim? Evet dedi. O vakit bunu yetkili birine dinletin deyip, ağzıma ne geldiyse söyledim. Ata, ana, avrat, kısrak, sülale... 4-5 saat sonra akşam saatlerinde operasyon müdiresi olan bir bayan aradı. Durumu dinledi. Sabah 8 de 3 gündür kamyonda gezen kosu bandım evime teslim edilmişti. Hakliysaniz korkmayın. Basın kalayi.

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    bayram ikramiyesi ilk 1.000 tl iken herhalde bi küçükbaş alınabiliyordu yada en azından %40 ı %50 sini alıyordu
    hiç araştırmadım
    Büyükbaş 1/7 hisse satın alınmıştı. İlk ikramiye verilmeye başlandığında.

Yap işletciler, aileler, siyasiler, falan derken Nebati yağ KKM ,DDKKM falan bir grup daha ekledi......Şimdi de dövize %40 faiz veren ingili çıktı a.q...Bu Halk bu kadar grubu nasıl beslesin a.q....

Ee emeklisi başta olmak üzere alt gelir grubunun elinde reha kayanın dediği gibi sadece d*****n d.şşağı kaldı a.q...Yakında o da kalmayacak

7. Son dakika haberi... İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, AKP li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı üzerine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüştü. Yerlikaya, bakanlığın son bir yıldaki faaliyetleri ve gündemdeki konular hakkında Bahçeli ye bilgi verdi.

https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...ource=Anasayfa

Anladigim Sinan ATES cinayeti kimin ustunde kalacak on calismasi bu.

Eger MHP cabuk hareket etmezse hersey onun ustune birakilacak gibi.

Az kaldi.

8.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Yap işletciler, aileler, siyasiler, falan derken Nebati yağ KKM ,DDKKM falan bir grup daha ekledi......Şimdi de dövize %40 faiz veren ingili çıktı a.q...Bu Halk bu kadar grubu nasıl beslesin a.q....

Ee emeklisi başta olmak üzere alt gelir grubunun elinde reha kayanın dediği gibi sadece d*****n d.şşağı kaldı a.q...Yakında o da kalmayacak
    Hafız bu kadar kolay ise bu kampanyadan sizde faydalansaniza.

Sayfa 932/999 İlkİlk ... 432832882922930931932933934942982 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •