Sayfa 933/990 İlkİlk ... 433833883923931932933934935943983 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 7,457 - 7,464 arası.

Konu: Viop XLVII

1. Sayın keremalkm

Dün vadeli de değil ama bu iki hisseyide aldım sattım.gubrf tabandan aldım.Tahtasahibi dört beş kez taban yapti bir iki kademe çıkartıp.Baktim can cekisiyor verdim elimdeki hisseleri iki üç kademeye.Satmasam taban kalkmayacakti.Ve bu 500 bin liralık mal için.

Sonra kozal aldım 525 seviyesinden kozaa ve ipeke artıya geçti kozal yerinde kıpırdamıyor.Yine 4-5 kademeye verdim neredeyse artıya geçecek kadar kaldırdı.

Demem o ki piyasa da para yok.Girdihiniz anda tuzak kuruluyor.Butun piyasa uçusa gecsede sizin elinizdekini gocertiyorlar.Cok organizeler.Cok çok dikkatli olup al zattan kacinilmasi gereken donemler

Alıntı Originally Posted by dealer35 Yazıyı Oku
    Sayın keremalkm

Dün vadeli de değil ama bu iki hisseyide aldım sattım.gubrf tabandan aldım.Tahtasahibi dört beş kez taban yapti bir iki kademe çıkartıp.Baktim can cekisiyor verdim elimdeki hisseleri iki üç kademeye.Satmasam taban kalkmayacakti.Ve bu 500 bin liralık mal için.

Sonra kozal aldım 525 seviyesinden kozaa ve ipeke artıya geçti kozal yerinde kıpırdamıyor.Yine 4-5 kademeye verdim neredeyse artıya geçecek kadar kaldırdı.

Demem o ki piyasa da para yok.Girdihiniz anda tuzak kuruluyor.Butun piyasa uçusa gecsede sizin elinizdekini gocertiyorlar.Cok organizeler.Cok çok dikkatli olup al zattan kacinilmasi gereken donemler
    En. Çok işlem dün bende gübre ve kozal da yaptım..
    Kapanışta 1 dk. Da 214..206 indirmesini
    hayretle izledim.. 206 long bıraktım..

Senedin tekrar, 1 hafta önceki seviyeye
    Çıkması için 5 tavan gerekli..

Piyasa çok tehlikeli, ve sıradışı..

Kapanış görüntüsünü aracı kurumlar olumlu bulup sevinçle döndü, yukarı yazıları eşliğinde
    Grafik göndermişler..

Piyasa negatifliğe duyarlı halde, sevinçler anlık..
    Pazartesi apayrı bir kaosla kendimize geliriz gibi..

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Bir arkadaşım 11.80.. 1 ay önce ODAS almış..
    Dün Vadelisi den 6.65 sabah seansı aldım..

Senet neredeyse %50 düşmüş..
    Aynı seviyeye Çıkması için %100..

Çarpılan, Çarpılana....

4. Rahmetli Vehbi Koç dünyada güçlü olmak için bankamız olması gerekir demiş. Ve finans direktörünü bir banka almak için Avrupaya göndermiş. Hiç bir Avrupa ülkesi yabancı sermayenin ülkesinde banka almasına bankada söz sahibi olmasına izin vermemiş. Aslında banka alabilirsiniz ama %0,5 hissesiyle yerli hissedara veto yetkisi şartıyla kısaca banka alıp söz hakkı vermemiş bugün bizde %70 yabancı sermayeli banka böyle bir şey her daim onların sözü geçer.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Rahmetli Vehbi Koç dünyada güçlü olmak için bankamız olması gerekir demiş. Ve finans direktörünü bir banka almak için Avrupaya göndermiş. Hiç bir Avrupa ülkesi yabancı sermayenin ülkesinde banka almasına bankada söz sahibi olmasına izin vermemiş. Aslında banka alabilirsiniz ama %0,5 hissesiyle yerli hissedara veto yetkisi şartıyla kısaca banka alıp söz hakkı vermemiş bugün bizde %70 yabancı sermayeli banka böyle bir şey her daim onların sözü geçer.
    Vehbi Koç'a sormuşlar:
    En büyük pişmanlıklarınızdan biri nedir?
    GARANTİ Bankasını, Ayhan Şahenk'e satmak.. demiş..

(Doğuş sermaye birikimini Demirel zamanında
    yapmış olduğu barajlardan edinmişti..)

6. Şuan yabancılar dehşet büyüklükte arazi alıyor yakında ekecek yer bulamayız.

7. Privet.Selam.

8. Yavuz Kayral,bir çok Fenerbahçe taraftarının düşüncesini seslendirmiş.

Türkiye Süper Ligi bir çadır tiyatrosudur,biz burada bir figüran olmayalım..Sayın başkandan isteğim takımımızı ligden çekelim bu çadır tiyatrosunun içerisinde yer almayalım..

https://twitter.com/search?q=%22yavuz+kayral%22
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

Sayfa 933/990 İlkİlk ... 433833883923931932933934935943983 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •