Sayfa 934/946 İlkİlk ... 434834884924932933934935936944 ... SonSon
Arama sonucu : 7566 madde; 7,465 - 7,472 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Arkadaşım ciddi yazıyorsanız şöyle izah edeyim.
    Çarşamba swap günü.
    Pozisyon kapatılmadı.
    6'yı kırmış değil.
    İlla faiz derseniz %30 net bulun yatıralım.
    Selamlar.
    başgan ters manyeli verip ara gazı ile alemi yolmak derdinde sende ciddi yazıyorsanız diyorsun azizim.. başgan tehlikeli adamdır..

2. Daha önce de yazmıştım geçen haftadan beri...Artık borsa ve BIST100 zamanı...

3.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Daha önce de yazmıştım geçen haftadan beri...Artık borsa ve BIST100 zamanı...
    1 tane hisse yok portföyümde.
    BIST biraz daha uzak dursun...

4.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Daha önce de yazmıştım geçen haftadan beri...Artık borsa ve BIST100 zamanı...
    senin tahminin nedir hocam? bir 96000 hareketi yapabilir mi seçime kadar

5. DOLAR.jpg

Son durum ...

6. Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı

7. SOSYAL MEDYADA Aysenur Dogan yazmış
    15/05/2019 tarihinde yürürlüğe giren yasa ile, döviz alış işlemlerinde binde 1 oranında kambiyo gider vergisi tahsil edilecekmiş bundan sonra.
    Doları baskılamak için ne yapacaklarını şaşırdılar.

Oysa ki dövizin ateşini söndürmenin yolu tektir, aklın yolu birdir Bu dolar ne zaman coşmaya başladı?
    2 sene falan oluyor!
    2 senede sen dövizi indirmek için harcayacağın bütçeyle kaç fabrika, kaç üretim tesisi kurardın!
    İhracat yapardın.
    Olanı da sattın
    Aferin, yıldızlı pekiyi 😡

Geçmişteki hatalarınıza dövünmek yerine, onlardan kendinize dersler çıkartın, ki kaybettiklerinize değsin.
    Ama çuvaldızı kendinize, iğneyi başkalarına batırarak.
    Sağa sola çamur atmak, bir sonraki sefer sizi zarardan korumayacak. Kendi hatalarınızı tespit edin ki, çözümü olsun 🙂

8. 16 Mayıs Perşembe 10:02 NİSAN'DA İPOTEKLİ KONUT SATIŞLARI YILLIK YÜZDE 61,3 GERİLEDİ

16 Mayıs Perşembe 10:02 KONUT SATIŞLARI NİSAN'DA YILLIK %18,1 DÜŞTÜ, ÖNCEKİ %5,3 DÜŞÜŞ

16 Mayıs Perşembe 09:59 BLOOMBERG HT TÜKETİCİ GÜVEN ÖN ENDEKSİ MAYIS'TA ÖNCEKİ ENDEKSE GÖRE %12 DÜŞÜŞLE 59,68 OLDU

yerli ve milli konut satışları ülke hızla yabancılaşıyor...yerli ve milli diyorlar...

Sayfa 934/946 İlkİlk ... 434834884924932933934935936944 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •