Sayfa 934/1002 İlkİlk ... 434834884924932933934935936944984 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 7,465 - 7,472 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - V

1. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

2. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Adam varını yoğunu dışarıya kaydırmış Sakıplar gibi,liberaller zaten önceden tüğmüştü destek vererek
    Bir dosyaya bakarı görünce, ben de tüyerim.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Dış borsalar rekor tazeliyor bizde dibini bulmaya çalışıyoruz,zaten bundan memnun olmasalardı faizi düşürmezlerdi,endex 1379.düşüş %1.5
    aynen...bunu devamlı yapıyor, emrediyor, yapılıyor..

düşen faizden, düşen borsadan ve yükselen dövizden DAHA ÖNCE HABER ALAN bazıları malı götürüyor..

defalaraca şahit olduk bunlara..
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

BOFA bankaların fiyat tahminlerinde güncelleme ( DÜŞÜRMEYE) GİDİNCE YANDI GÜLÜM KETEN HELVA FORMASYONU OLUŞTU

DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,644
     Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    BOFA bankaların fiyat tahminlerinde güncelleme ( DÜŞÜRMEYE) GİDİNCE YANDI GÜLÜM KETEN HELVA FORMASYONU OLUŞTU

İSCTR iyi düştü,ama 5 altına indirmiyorlar,geçende 4.70 görülmüştü,Garanti bunun yanında çok pirimli,oda geçende 6 olmuştu 10 yakmıştı,iş ise en fazla 5.50,esas yeri 7 falan olmalıydı,demekki yabancı faktörü sıcak bakmıyor zat el koyar diye.

Sosyal medyada çok konuşulan alıntı şu şekilde;

"Lise sondaydım...
    Felsefe hocası derse girdi, "Arkadaşlar bana pisliğin tarifini yapar mısınız?" dedi...
    Birer birer cevap verdik ama hoca hiçbirimizinkini doğru kabul etmedi.
    "O zaman siz yapın tarifini hocam" dedik...
    Hoca ayağa kalktı ve;
    "Pislik, bulunmaması yerde bulunan şey veya kişidir!" diye bir tarif yaptı...
    "Nasıl yani?" dedik.
    "Çok basit arkadaşlar..." dedi,
    "Örneğin annenizin saçını öper koklarsınız. Ama o saçın bir telini dàhi yemek tabağınızda görseniz iğrenirsiniz ve o saç pislik olur."
    "Yine tabağınızdaki yemeğin yağına ekmek banarak yersiniz ama o yağın bir damlası bile elbisenizin üzerine damlasa o yağ artık bir pislik olur sizin için."
    "Ve bir kimse bulunmaması gereken bir makamda bulunuyorsa eğer, unutmayın ki, o da bir pisliktir."

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/p...or-475881h.htm
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

İSCTR iyi düştü,ama 5 altına indirmiyorlar,geçende 4.70 görülmüştü,Garanti bunun yanında çok pirimli,oda geçende 6 olmuştu 10 yakmıştı,iş ise en fazla 5.50,esas yeri 7 falan olmalıydı,demekki yabancı faktörü sıcak bakmıyor zat el koyar diye.
    egeen ve eggubre topladım günlerce bugün çaktım egegübreleri.YTD.

Özak aldım.YTD.

Önceden verdiğim Özak lara yarı yollu dönüş yaptım.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Sayfa 934/1002 İlkİlk ... 434834884924932933934935936944984 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •