Sayfa 934/1000 İlkİlk ... 434834884924932933934935936944984 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 7,465 - 7,472 arası.

Konu: Vıop XLI

1.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Beni mi dion ben hep long um spot hisse taşıyorum önemli miktarda. Viop maksat muhabbet geyik ayrıca o kağıdı short yapmasam içim siserdi

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    beni diyo, ben sabahtan her ihtimale karşı verdim, hatta biraz short açtım ki, short diri tutar, 2861 falan.. süzüldü biraz ama derin dalmadı, hatta hiç dalmadı, 2845 değdi o kadar.. öğlen saatlerinde shortları kapatıp longları yerine koydum, neticeten long maliyetim 5 puan azaldı, long devam..

tabii bu akşam seansı dünkü gibi olmayacaktır, bu gece newyork açık, dün kapalıydı.. akşam seansını şundan seviyorum, bi olay oluyo, longtan full shorta dönebiliyosun- zaten elinde mal olduğu için, naked short değil yani, hedge diye düşünüp, pozisyonu kitliyosun hesabı.. bi şey olmadıysa ertesi gün düşük maliyetle asıl poziyona dönebiliyosun, artık açılış gap olayı pek yok, genelde kapattığı yerden pozisyonu yerine koyabiliyosun.. ara sıra pozisyondan çıkmak insanı diri tutar..
    mesela newyork seansı açıldı demin- kapandığı yerden açıldı, bi numara yok

2. teknik bakacak olursak, bugünkü bar net bi mesaj verdi, ben kırdım gidiyorum haberiniz olsun tarzı bir mesaj, çok karakterli davrandı, asla acele etmedi, tok alıcı gibi davrandı, döküleni topladı, sonra belli bi ittirmeyle 1.7 artı kapanış.. çok profesyonelce, hiç yukarı gitmiyecekmiş havası verip döküleni toplayıp yola düşük maliyetle devam, sonra nasılsa bi şey olur- alış gelir, shortçular pes eder.. oraya kadar devam

geçen sefer aylık ortalamanın üstüne attıktan sonra bi gün feyk atmış, o feyk sonrası kuvvetli yukarı fule, sonra rölanti.. yarın çok kritik

3. short sasa /
    long index30

short sasa /
    long xbank

hangi pair trade kazanır temmuz sonu vade için ?

4. Bizim kitabımızda pair yazmaz. Fkk kültür ruhumuza işlemiş çıplak short huaaaaannnuna
     Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    short sasa /
    long index30

short sasa /
    long xbank

hangi pair trade kazanır temmuz sonu vade için ?
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Geçmiş olsun sindoma abi, sıkıntı yoktur umarım
    Benimde ameliyat günüm belli oldu, salı günü operasyon gerçekleşecek
    Operasyon bugün başarılı geçti dedi doktorlarım, biraz ağrım olsada ayağa yeni kalkabildim, sağlığın ne kadar önemli olduğunu tekrar hatırladım.
    hazır elime telefonu almışken borsaya bi bakalım dedim, üüüfff ne yabmışınız üüüle yahu, resmen fışkırttırmış
    Bigşort abi tebrik ederim, azimle dik durdun mermeri deldin, hergün düşen ereğliyi bile fışkırttırmışınız
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Operasyon bugün başarılı geçti dedi doktorlarım, biraz ağrım olsada ayağa yeni kalkabildim, sağlığın ne kadar önemli olduğunu tekrar hatırladım.
    hazır elime telefonu almışken borsaya bi bakalım dedim, üüüfff ne yabmışınız üüüle yahu, resmen fışkırttırmış
    Bigşort abi tebrik ederim, azimle dik durdun mermeri deldin, hergün düşen ereğliyi bile fışkırttırmışınız
    Geçmiş olsun dayı
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

7. Geçmiş olsun sayın bozkurt

8. Geçmiş olsun

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 934/1000 İlkİlk ... 434834884924932933934935936944984 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •